home Design, livsstil & Mode Fingerlings Aber

Fingerlings Aber

Fingerlings

Fingerlings Aber – En interaktiv legekammerat til børn.

Tænd dem og de virkelige nuttede og små Fingerlings aber vil komme til live. Fingerlings aberne reagerer på bl.a. berøring på forskellige måder takket være flere sensorer. Du kan placere din hånd over dens hoved, eller age den igennem dens strithår for at få en øjeblikkelig reaktion fra Fingerlingen.

De svar du får fra den lille Fingerlings abe, vil variere, an på om du nusser dens hår, giver den luftkys, vender den på hovedet mv. Din abe vil også mærke hvilken position den er i, eksempelvis om den svinger sig i armene, holder fast på din finger eller svinger sig på hovedet.

Der er også nogle super seje overraskelses effekter, du kan komme ud af dine Fingerlings ved at holde din abes hele hoved i et par sekunder eller blæse i ansigtet. Fingerlinger kan også fastgøres til forskellige ting takket være deres fleksible arme og ben, såvel som et skriveredskab.

Fingerlings bliver med stor sikkerhed et af årets julegavehit i 2017 til børn i alderen fra 5 til 12 år. Fingerlings har bl.a. vundet flere legetøjs Awards, bl.a. hvilke der er de bedste til julen 2017.

Fingerlings - TopTech 2017 Award Winner

Fingerlings – Er de så sjove?

Som med enhver interaktiv legetøjsdyr, er Fingerlings perfekt til masser af nærværende kæledyrs lege for børnene – med en ekstra grad af fjollethed iblandet;-) Udover de sjove interaktioner, du kan få med dine Fingerlings, så synes vi også, at der er gode samle muligheder – takket være det farverige sortiment af aber som Finn, Zoe, Mia, Sophie, Boris og Bella. Ligesom du kan få en ekstra abe Liv, som købes sammen med et legesæt (Fingerlings Playset). Hvis man har flere Fingerlings, så kan de endda kommunikere med hinanden – Så en anbefaling herfra køb gerne 2.

Så vil du være sikker på at få én til jul – Så vent ikke med at købe den, da du risikere at de alle bliver udsolgt ligesom Hatchimals blev udsolgt i julen 2016.

Hvem er de til?

Fingerlings er til børn og unge i alderen 5 og derover. De vil appellere til børn, som elsker søde babydyr, til evt. små kæledyrspil, og som en ekstra legekammerat i hverdagen.

Hvad skal man være opmærksom på?

En ting at bemærke er, at når du gnider din Fingerlings hoved, skal du være sikker på at du rører begge sider af dit Fingerlings hår samtidig – for at få de bedste resultater.

Fingerlings er et fintfølende interaktivt legetøj, så det egner sig bestemt ikke til børn under 5 år, da det indeholder små dele, og kan nemt gå i stykker ved for voldsom leg.

De blivende løbende udsolgt – og priserne svinger meget fra 199,- (På Tilbud) og op til 299,95,- i vejlende normalpris for Fingerlings aberne. Så vil du være sikker på at få én til jul – Så vent ikke med at købe den, da du risikere at de alle bliver udsolgt ligesom Hatchimals blev udsolgt i julen 2016.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *