home Design, livsstil & Mode Happy Monkey kontra Fingerlings Abe

Happy Monkey kontra Fingerlings Abe

Happy Monkey kontra Fingerlings Abe

Et af de store julehit i år, er de små aber, der mest er kendt som Fingerlings Aber. De findes dog også i andre brands, med stort set samme udseende og funktioner. Mange tror at disse er kopier, men sandheden er, at WowWee (der har branded Fingerlings), pt. kun har patent på navnet Fingerlings, men ikke selve designet (som det er i december 2017).

Det betyder, at du faktisk kan få stort set samme produkt i forskellige brands, som Happy Monkey, Baby Monkey eller lignende flere steder på nettet.

I Danmark er det pt. kun BR og ToysRus, som har lidt WowWee Fingerlings tilbage (kun i butik). Du kan dog godt finde Finger aber i andre brands på nettet, f.eks. ved cdon.com, hvor de hedder ”Happy Finger Monkey”.

Prisen på et Finger Dyr

Normalprisen ligger på mellem 249,- til 269,- for en Finger abe, dog er de set på tilbud ned til 187,- og 198,- (i korte perioder). Dog er efterspørgslen så stor, at de nogle steder ses til priser på op over 1000,- pr. stk. for dem.

Når du køber Finger aber

Der er dog nogle ting vedr. dens funktioner, som du skal være opmærksom på, inden du foretager dit køb af en finger abe eller finger dyr.

Dette skal du holde øje med:

  • Har aben alle funktioner?
    • Der skal stå på pakken/beskrivelsen at Finger dyret har 40+ funktions eller 40+ sounds. Dette betyder, at den har alle funktioner og lyde.
    • Mange af de billigste finger dyr / finger aber har ikke alle funktionerne, de har måske kun halvdelen. De kan f.eks. ikke blinke med øjnene, og ej heller kommunikere med Fingerlings aber eller andre Finger aber eller Finger dyr. Et af de steder du skal være opmærksom på dette; er ved køb på f.eks. Wish og lignende udenlandske sider. De dyr der koster mindre end 100,- de har med stor sandsynlighed ikke alle funktioner.

Der findes en hel del forskellige Finger dyr, ud over aber, bl.a. Unicorn (enhjørning), og den der hedder Sloth (Dovendyr) mfl. De har dog stort set alle sammen de samme funktioner med få variationer. Aberne findes i 6 forskellige farver; Rød, Turkisk, Sort, Hvid, Blå og Lilla.

Alder for at lege med en Finger Abe?

Det anbefales stærkt, at børn skal være 5 år, eller derover for at lege med en Finger abe. De er uegnet til børn under 3 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *