home Blandet Erhverv Adgangskontrol og kameraovervågning med Dansk Alarm Sikring

Adgangskontrol og kameraovervågning med Dansk Alarm Sikring

Mangler du at føle dig sikker i din hverdag? Vi tilbyder alt fra adgangskontrol til kameraovervågning. Vi sørger for at sætte det op, så du kan være sikret på den bedste måde.

Vores systemer kan både bruges til private og til erhverv. Vores fornemmeste opgave består i at gøre vores kunder trygge ved at efterlade deres ejendom uden opsyn.

Vi agerer som din sikkerhed for god kvalitet, fordi vi er medlem af sikkerhedsbranchen samtidig med vi er ISO certificeret. På den måde kan vi forsikre dig, at vores sikkerheds løsninger er optimale, og at de fungerer.

Vi tilbyder en adgangskontrol, som betyder, at der vil være et hegn omkring dine private ejendele. Derfor vil det kun være udvalgte personer, som kan få adgang, og du sikrer derfor dine ting.

Vi tilbyder også sikkerhedsrådgivning, fordi det kan være svært at gennemskue, hvordan man kan gøre sit hjem eller arbejdsplads sikker. Især er mange usikre på om der har været ubudne gæster i deres hjem når de har været på ferie. Her kan vi hjælpe, fordi vi kan rådgive til at finde den rigtige løsning til jer. Vi nyder at hjælpe vores kunder til at føle sig mere sikre, for man skal kunne føle sig sikker i sit eget hjem – også når man kommer hjem fra ferie.

Vi agerer også som låsesmed, fordi mange erhvervskunder, der benytter normale låsesmede, ofte oplever problemer med kopiering af nøgler. Det skaber en stor utryghed, og vi kan derfor lave et system, som betyder, du ikke skal være nervøs for ulovlige kopier af dine nøgler.

Du skal blot kontakte os, så vi kan finde den rigtige løsning til dig. Uanset hvilke behov du har, kan vi nå dem. Vi skal nok hjælpe dig med at føle dig mere sikker – enten i dit private hjem, eller på arbejdspladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *