Om Siden

Om Gratis Info

Gratis Info er en artikel og nyhedside, som er blevet oprettet i april 2016.

Mission & Vision

Vi vil hos Gratis-info.dk hovedsageligt skrive artikler om “Design, Livstil og Mode”, “Hus & Have”, “IT & Internet”, “Konkurrencer, Sport & Spil”, “Mad, Fest & Byen”, “Massage & Helse”, “Penge & Økonomi”, samt har vi en kategori der hedder “Blandet Erhverv”, hvori vi vil skrive anmeldelser, nyheder og artikler om alt indenfor erhvervslivet.

Vi kan nu tilbyde andre firmaer og enkeltpersoner, selv at kunne komme med gode indlæg og tilføje artikler til Gratis-Info.dk, det vil sige; det kunne være nyttige brugeranmeldelser, gode idéer og nyheder indenfor kategorierne ovenfor. Der er også mulighed for at udgive sin pressemeddelelse på Gratis-Info.dk. Kontakt Seo Service for mere information.

Vores vision er, at fortsat kunne levere højt kvalitets, og nyttige nyheder, tips og artikler der har stor værdi for læseren.

Kommentarer på Gratis-Info.dk

Du er selvfølgelig velkommen til at skrive en kommentar til artiklerne, du skal dog være opmærksom på at alle kommentarer skal godkendes før de bliver udgivet. Forvent at der går 3-10 dage før godkendelse eller afvisning af kommentarer. Vi frabeder os en masse Spam links uden indhold, men gode links sammen med én nyttig kommentar er mere end velkommen.

Sitemap

Gratis Info: Sitemap

Vi støtter Projekt Clean Ocean

Projekt Clean Ocean 75px

Gratis-Info.dk støtter Miljøvenlig Pakning