home Sundhed & Helse Her er grunden til at mange vælger online terapi

Her er grunden til at mange vælger online terapi

Annonce

I Danmark er der mange, der enten er ramt af stress, angst eller depression. Da vi alle er forskellige kan lidelserne ramme på mange forskellige måder og symptomerne kan mærkes  i mildere eller større grad alt efter, hvor længe du har haft det i kroppen, og hvordan din krop generelt reagerer på din situation. 

Uanset hvilken lidelse du er ramt af, kan den have en stor indvirkning på din livskvalitet. De symptomer du kan opleve ved f.eks. stress eller angst kan være i så stor en grad, at de kan sætte nogle begrænsninger i dit liv. Derfor er det vigtigt at lytte til din krop og reagere på det. Det kan du blandt andet gøre ved at opsøge professionel hjælp hos en autoriseret psykolog.

Derfor vælger mange online terapi 

Det kan for langt de fleste være svært bare at tage kontakt til en psykolog og derefter arrangere et møde. Derfor er der mange, der foretrækker online terapi. Dermed er du hjemme i dine trygge og vante omgivelser, når du taler med psykologen. Her er der både mulighed for online terapi med eller uden video alt efter, hvad du foretrækker. Når du vælger et online forløb, så skal du heller ikke forholde dig til, at du støder ind i andre, når du træder ud af psykologens klinik. For det er ikke atypisk, at terapi også kan være følelsesladet, da du og psykologen naturligvis kommer omkring følsomme emner i dit liv. 

Vi kan her varmt anbefale dig at tage fat i psykolognagboel.dk, som tilbyder online terapi. Du vil både opleve, at du kommer til en erfaren psykolog men også en psykolog, som du kan føle dig tryg og komfortabel ved – og det har utrolig meget at sige for, hvor meget du ender med at få ud af forløbet. Der skal du også altid lytte ekstra meget til din mavefornemmelse, når du er i dialog med en psykolog omkring at starte hos vedkommende.  

Hvorfor vælge online terapi ved en autoriseret psykolog?

En autoriseret psykolog er en beskyttet titel i Danmark. Det vil sige, at du altid kan forvente, at fagligheden er i top, når du opsøger hjælp til behandling af stress, angst, depression eller andre udfordringer du har i livet. Her kan en psykolog hjælpe dig med at forstå de symptomer du oplever, skabe refleksion og hjælpe dig med, hvordan du kan håndtere og regulerer de symptomer der begrænser din hverdag.

One thought on “Her er grunden til at mange vælger online terapi

  1. Tak fordi I spreder budskabet om at benytte sig af online terapi. Jeg har selv positive erfaringer fra rigtig mange online coachinger, og oplever ofte at det er mere effektivt rent tidsmæssigt. Min oplevelse er, at det er meget individuelt, hvad man fungere bedst med. Der er nogle der starter med et eller flere fysiske møder, og derefter bruger online for resten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *