home Blandet Erhverv Efterskole fodbold

Efterskole fodbold

Rigtig mange drømmer om at kunne spille fodbold hver eneste dag, og få en karriere ud af det. Desværre er der ikke plads til alle i denne branche.

På Silkeborg Efterskole har vi en fodboldlinje, som er med til at ruste dig til en professionel fodboldkarriere. Med vores kompetente fodboldtrænere vil vi få dig til at udfolde dit talent. Er du en af de bedste på årgangen kan du endda få muligheden for at spille på Silkeborg Fodbold College, så der er ingen grund til ikke at give den alt du har. Ved at spille på Silkeborg Fodbold College får du bedre muligheder i din fremtid.

Det du får ud af efterskole fodbold er, at der undervises inden for alle områder af fodboldens sport. Du vil blandt andet blive udviklet inden for teknik, taktik og fysik. Det er kernen til at blive en rigtig dygtig fodboldspiller. Vi gør også et stort arbejde i at lave en målrettet træningskultur, så vi kan få de bedste resultater, og du får nogle gode vaner.

Træningen vil foregå 3 gange om ugen og vare i halvanden time. Træningen vil både komme til at foregå på almindelige græsbaner og på kunstbaner. Spiller du fodbold på efterskolen, vil du både komme til at træne og spille kamp.

Vores ideologi er, at vi træner for at blive gode, og det kan derfor godt blive hårdt, men vi lover til gengæld også det bliver sjovt at spille efterskole fodbold.

Vil du vide mere om efterskole fodbold, eller mulighederne inden for det på Silkeborg Efterskole, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi nyder at tale om vores gode fodboldlinje, og især at træne unge mennesker til at blive bedre. Vi bliver motiveret af at se udviklingen af vores elever, og vi elsker at kunne hjælpe dem i den rigtige retning med vores efterskole fodbold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *