Historien om Marco Lomanto begynder mange år tilbage, helt tilbage i år 1975, og starter på den italienske ø Sicilien. Allerede i 1989 startede Marco i arbejde på en siciliansk restaurant og mærker allerede her at han har en passion for madlavning og dét at stå i et køkken.
Derfor vælger han i 1992 at tage en kokkeuddannelse og arbejder som kok på den varme og sydlige ø helt frem til år 2000, hvor han vælger at flytte til Danmark på en kold novemberdag. Her arbejder han videre på hans passion og bliver ansat som kok. Det gør han helt indtil år 2009 hvor han beslutter sig for at starte sit eget. Derfor endte han med at lave et dejligt cateringfirma ved navn Lomanto Catering. Her leverer han al slags mad til alle slags arrangementer på hele Sjælland. Ud over at leverer mad, kan man også leje fest- og selskabslokaler på basen i Farum, hvilket gør det nemt at holde fest: Man skal nemlig hverken sørge for opdækning, mad, servering eller oprydning og rengøring.
I sin kokkekarriere i Danmark har han også opnået at være i Go’ morgen Danmark to gange, hvilket også siger meget om hans passion, samt kompetencer inden for madlavningen.
Der er altså ikke noget at sige til at han er en glad man: Han lever af sin passion og det han elsker allermest. Og hvem vil ikke gerne det? Marcos sydlige rødder gør selvfølgelig også, at han er ekspert på italiensk madlavning, men har også fået gode kompetencer i det danske køkken. Han er meget fleksibel omkring sin madlavning og er meget imødekommende over for specifikke ønsker vedrørende menuen. Dog er der en masse menuer på Lomanto Caterings hjemmesider, hvor man kan samle inspiration til hvordan man gerne vil have sammensat sin menu til sin fest eller sit arrangement.