home Blandet Erhverv Lavendelgården – Din lokale blomsterhandler

Lavendelgården – Din lokale blomsterhandler

Lavendelgården er en 200 kvm stor blomsterbutik i Bjæverskov på Sjælland nær Ejby. Her kan du få mere end blot blomster. Vi tilbyder et stort udvalg af flot brugskunst, lækker mirkobryg, dejlig chokolade og selvfølgelig de smukkeste blomster. Hver dag udvælger vi dagens buket, som bliver sammensat om morgenen af flotte afskårne og friske blomster. Buketten kan købes for den nette sum af blot 100 kr.  Blomster pifter et lokale op og blomster hører især til festlige lejligheder. Så hvad end du skal holde konfirmation, fødselsdag eller en anden stor fest, så står vi klar med rådgivning og hjælp til udsmykningen af festen.

Blomster kan gives til en hver lejlighed og også til en du har kær på både mærkedage og i hverdage. Hver dag er en anledning til at forkæle og værdsætte dem du har kær. Så om det er mors dag, jeres årsag, fødselsdag eller andet, så vil blomster altid give et smil på læben hos modtageren. Hos Lavendelgården sætter vi dine ønsker højt og lytter til dig, så du får præcis den buket, som du ønsker. Vi efterkommer dine ønsker og behov både i forhold til farver, temaer og størrelse. Hos os er glade kunder et must.

Lavendelgården er en lokal perle i hyggelige lokaler. Vi ligger tæt på Vestmotorvejen lige op af Bjæverskov og Ejby, og vi er dermed nem og hurtig at komme til. Hos os elsker vi uden lige kundekontakten og det at rådgive. Vi byder altid vores gæster velkommen med et smil på læben og en skøn duft af friske blomster. Kom endelig et smut forbi butikken og hils på.

Har du spørgsmål eller har du brug for rådgivning, så er du mere end velkommen til at kontakte os og ringe til os på telefon 5687 0003 og få et uforpligtende tilbud med på vejen. Du er også velkommen til at klikke ind på vores side og læse mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *