home Blandet Erhverv Lyngaae Tømrer & Snedker

Lyngaae Tømrer & Snedker

Lyngaae Tømrer & Snedker er et tømrerfirma i Herlev, som nyder at arbejde med tømrer- og snedkerarbejde. Vi kan løse mange forskellige opgaver inden for vores fag, og forstår at udføre vores håndværk til perfektion. Vi udfører vores gode arbejde som tømrer i Herlev, Lyngby, Gentofte og omegn. Vi kan garantere en professionel tilgang og højt serviceniveau – hver gang.
Vores tømrerfirma i Herlev består af mange erfarne håndværkere, som nyder at udføre deres arbejde godt og på en dygtig måde. Samtidig sætter alle medarbejdere en ære i at arbejde med træ.
Vores primære styrke ligger i at arbejde med træ, og vi er gode til det. Vi har blandt andet arbejdet meget med træterrasser i forskellige træsorter alt efter, hvilke præferencer, vores kunder har.
Udover træarbejde arbejder vi også som snedkere. Det kan blandt andet indebære udskiftning af vinduer og døre. Fordi vi har så mange års erfaring, kan vi udføre denne type arbejde i alle slags bygninger.
Vi er medlem ag Byg Garanti, som betyder, at når du som privatkunde får udført håndværk på din private ejendom, er dækket af fejl, der kan opstå i håndværkets udførelse. Garantien dækker fem år efter arbejdet er udført. Når vi som tømrerfirma i Herlev er medlem af ordningen, sikres du et godt og tilfredsstillende resultat, fordi ordningen dækker op til 100.000 kr. pr byggesag. Du vil derfor altid kunne få det resultat du drømmer om, selvom der er opstået fejl i løbet af håndværkets udførelse.
Som tømrerfirma i Herlev og som medlem af Byg Garanti, kan vi sikre dig, du ikke oplever nogle uhensigtsmæssige hændelser i forbindelse med dit byggeprojekt. Selvom vi naturligvis gør alt vi kan for at undgå fejl, kan det ske, der opstår uforudsete hændelser, som medfører en fejl. Derfor kan vi sikre dig, du får et godt resultat, du kan være glad for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *