home Design, livsstil & Mode Få kvalitet i hjemmet med 3 Falke Møbler

Få kvalitet i hjemmet med 3 Falke Møbler

Går du og leger indretningsekspert derhjemme og får alt interiør i hjemmet til at hænge flot sammen. Udvælger du hvert enkelt møbel, brand og design meget nøje? Og elsker du generelt møbler, tilbehør og god kvalitet?

Så anbefaler vi dig at besøge vores butik 3 Falke Møbler! 3 Falke Møbler er en møbel- og lampebutik på Frederiksberg. Her finder du de designer- og kvalitetsmøbler, som dit hjem mangler. Enten kan du besøge os i vores fysiske butik på Frederiksberg, hvor du kan se og føle møblerne, få rådgivning og få stillet de eventuelle spørgsmål, som du går og mangler svar på ELLER du kan besøge vores hjemmeside, for at få et godt overblik over hvilke møbler og brands, som vi udbyder. Her kan du se forskellige designs af møbler som sofaer, lænestole, borde, stole, senge, opbevaring, lamper og tilbehør.

Vi har den høje kvalitet, samt det flotte design i fokus, når vi udvælger de møbler, vi gerne vil have i vores sortiment. Derfor kan du være sikker på, altid at få den bedste kvalitet i de møbler du køber hos os. Derudover deltager vi også i diverse møbelmesser i udlandet, for at være sikker på at vi konstant er med på moden og får inspiration til at forny og udvikle vores kollektion. Vi går også meget op i et højt serviceniveau, samt kundetilfredshed og går altid langt for at gøre dig, som kunde, helt og holdent tilfreds. Det er i hvert fald sjældent at vi sender en kunde ud af døren, der ikke er yderst tilfreds med både servicen, samt det produkt han eller hun har fået med til hjemmet.

Der er heldigvis stor efterspørgsel på møblerne og vi har derfor også nok at lave og holder derfor åben alle ugens dage, ud over søndag. Vi glæder os til at se, samt rådgive, dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *