home Hus, Have & Auto Autoværksted i Kastrup

Autoværksted i Kastrup

Autoværksted på Amager

Det kan være svært at finde et godt og pålideligt værksted, som udfører arbejdet ordentligt. Mange steder er man desværre udsat for, at arbejdet ikke bliver gjort godt nok, og at bilen derfor skal på værksted igen, fordi fejlen ikke blev udbedret første gang.

Hos Bonde’s Auto får du et godt og professionelt værksted, som gør sit arbejde ordentligt. Vi sender ikke din bil hjem, før vi er sikre på den er helt klar og færdig. Vi kan klare enhver skade eller reparation, så du kan trygt efterlade din bil hos os.

Hvad end det handler om at gøre din bil klar til syn, eller udføre serviceeftersyn er det noget vi gør. Derudover udbedrer vores autoværksted på amager også skader og udskifter dæk. Har din bil brug for at få skiftet lydpotten eller kobling eller ruder er det også noget vi nemt kan klare for dig.

Uanset hvad der er sket med din bil – om det er din egen eller andres fejl – vil vi hjælpe dig. Vi gør meget for at leve op til vores kunders forventninger, og vi ved at tillid er noget der skal optjenes. Vi prøver derfor at give alle vores kunder en god oplevelse fra starten af, så du kan få tillid til at vi tager os godt af din bil, og passer på den, som var den vores egen.

Vi vil gerne gøre tingene ordentligt, og det gør vi helst første gang. Har du lyst til at tale mere med os inden du kommer og afleverer din bil, skal du være mere end velkommen. Vi nyder at vise vores kunder rundt i vores professionelle værksted på Amager. Du kan også ringe til os, hvis du ønsker at høre mere om os og vores fantastiske kvalitet at et værksted. Vi lytter altid til det, du har at sige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *