home Blandet Erhverv BL Støjisolering

BL Støjisolering

Har du brug for lydisolering og støjdæmpning?

Døjer du med problemer eller udefrakommende lyde, som bevæger sig gennem bygningens konstruktion bør du overveje lydisolering. Med effektiv støjisolering kan et stigende støjniveau hurtigt komme under kontrol. Støj er lyde vi ikke selv bestemmer og der er med tiden kommet stigende opmærksomhed om, hvordan støj påvirker vores helbred. WHO har fundet ud af at støj bl.a. kan give anledning til hovedpine, søvnforstyrrelser, forhøjet blodtryk og øget risiko for hjerte-karsygdomme. Men støj kan specielt også være årsag til nedsat indlæring og nedsat præsentation på arbejdspladsen.

Støj i bygninger kan afhjælpes med god støjisolering. Det er vi hos BL Støjisolering eksperter i. Vi har specialiseret os i støjisolering fra produktionslinjer. Fordelene ved indendørs støjisolering er bl.a. et bedre arbejdsmiljø med højere effektivitet til følge. Udendørs støjisolering er med til at forbedre forholdet til virksomheders omverden og gør det nemmere for industri og beboelse at leve side om side.

Udover støjisolering er vi også eksperter i akustikregulering. Dårlig akustik er ofte forbundet med lange efterklangstuder. Efterklangstiden er den tid der går, fra en lydkilde stopper, til lyden helt uddør. Overfladernes karakter og akustiske egenskaber er med til at bestemme hvordan lydbølger opfører sig og spreder sig. Lang efterklangstid kan være voldsomt generende og nogle mennesker bliver utilpasse, når lyde runger, og det er vanskeligt at skulle stemmer og lyde fra hinanden.

Hvad er fordelene ed reduceret efterklang?

Reduceret efterklang øger produktiviteten. Derudover er det også vigtigt at gøre sig bekendt med at arbejdstilsynet stiller krav til efterklangstiderne. Dog bør det ikke være den eneste årsag til at reducere uønsket efterklang. Det bør også være et ønske om at passe på sine medarbejdere. Glade og tilfredse medarbejdere yder nemlig mere på arbejdspladsen, og reduceret støjniveau medfører højere koncentrationsevne og færre fejlmeldinger.

Har du interesse i at få støjreduceret din virksomhed, så kontakt BL Støjisolering i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *