home Blandet Erhverv Cafeer tager den sunde livsstil til sig

Cafeer tager den sunde livsstil til sig

Sundhed, helse, kost, træning, kostvejleder… Disse ord ser vi i dagens Danmark rigtig mange steder. Især på de sociale medier er disse ord dominerende og rigtig mange lægger billeder op fra deres sunde hverdag, med træning og sunde måltider mad. Det er bestemt blevet en trend at leve sundt og det er en livsstil der er kommet for at blive. Man kan ikke kun se denne ændring på de sociale medier. Man ser det bestemt også, når man går ned ad gaden og støder på den ene sunde cafe efter den anden. Det startede især i storbyerne, men det rykker længere og længere ud i de mindre byer også.

Blandt andet i Ishøj hvor man finder cafe, restaurant og spisested Cafe Wiuff, som er endnu et bud på en cafe, der serverer sunde og nærende måltider for sine gæster. Ikke nok med at denne cafe serverer lækre retter, baseret på friske råvarer og fersk kød, for sine spisende gæster i cafeen, Cafe Wiuff er samtidig også leverandør, hvis man skal holde et større arrangement. Her kan de leverer al slags mad til alle slags arrangementer og sammensætter en menu efter kundens ønske. De er altså meget fleksible i deres måde at arbejde på. På deres hjemmeside kan man dog se nogle forslag, som kan inspirere til den slags menu man gerne vil have sammensat.

Udover cafe og leverandør, kan man også leje lokaler igennem Cafe Wiuff, hvis man skal have lidt mere plads – så længe man også bestiller maden igennem Cafe Wiuff. Dette kam være til fester, selskaber, konferencer, firmafrokoster og julearrangementer.

Cafe Wiuff er altså et godt eksempel på en udbyder af mange forskellige services, høj kvalitet og med sundhed i fokus. Og så er cafeen med beliggenhed i Ishøjs Idræt og Fritidscenter, så det er dejlig centralt og mulighed for sport ved siden af den sunde mad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *