home Blandet Erhverv Camping hen over sommeren i Roskilde

Camping hen over sommeren i Roskilde

Roskilde Camping eller Camp Roskilde, som området i nyere tid bliver kaldt,  er et super alternativ til campingferien. Udover at lokationen i Roskilde er et naturskønt område, er København også inden for rimelig afstand, hvilket giver mange muligheder i henhold til at opleve en masse forskellige turistseværdigheder. Størstedelen af pladsens besøgende er fra Danmark, men da flere turister så småt begynder at komme og besøge området, er det vigtigt for Camp Roskilde at være synlige. Dette hænger også sammen med navneændringen, der skyldes, at pladsen ønsker at være up-to-date og samtidigt også internationel, da en større kundegruppe vil have lettere ved at finde Camp Roskilde på nettet frem for Roskilde Camping.

Det er ikke nødvendigt at have egen private campingvogn eller telt med, da der er mulighed for at leje campinghytter i forskellige størrelser.  De er inddelt i kategorierne komforthytter, campinghytter og lejligheder, som løbende bliver renoveret for at give de besøgende den bedstmulige oplevelse. Derudover er campingpladsen placeret lige op af Roskilde Fjord, hvilket bidrager til et smukt område, der byder på en masse forskellige naturoplevelser heriblandt windsurfing, der er en populær sportsaktivitet i området.

Da campingpladsen ligger i gåafstand til Roskilde by, er det oplagt at besøge én af de mange attraktioner. Her er blandt andet mulighed for at besøge Domkirken, Vikingemuseet, Roskilde gågade og Ros Torv. Hvis man er mere til festligheder og gang i den, er det oplagt at tage hertil i Roskildeugen for eventuelt også at besøge Festivalen. De mange forskellige oplevelsesmuligheder gør Camp Roskilde til et attraktivt sted for både børn, unge og voksne i alle aldersklasser, da der er noget for enhver smag.

På selve pladsen er der en hel del legefaciliteter, der underholder de mindre børn og derudover også tilladt at medbringe hund, hvis denne skal med på ferien.

For mere information, gå endelig ind og se på hjemmesiden: http://roskildecamping.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *