home It & Internet Crawlr – Din adgang til slettede domæner

Crawlr – Din adgang til slettede domæner

Crawlr.dk – Din adgang til slettede domæner

Crawlr.dk er et nyt spændende Dansk website, som overvåger danske domæner på nettet og giver dig nem adgang til nyligt slettede domæner.

Crawlr, fungerer som et online værktøj, de crawler dagligt et stort antal hjemmesider, på den måde kan du finde information om allerede eksisterende danske hjemmesider og domænenavne. Men ikke nok med det, du kan også finde lister med slettede domænenavne, og domænenavne som aldrig har været registreret, og derfor er ledige, meget i stil med det anerkendte Domcop, over internationale slettede domæner – Dette gør Crawlr til et rigtigt spændende Dansk online værktøj for SEO folk, og marketings firmaer, der leder efter domæner med allerede eksisterende marketings- og linkværdi.

I starten af april 2016, købte TLA Media Crawlr.dk af Per Allerup som er grundlæggeren af Crawlr.dk. Vi har i den anledning interviewet stifteren og ejer af TLA Media, Torben Lundsgaard, som selv har arbejdet med søgemaskineoptimering siden 1999. TLA Media udvikler og driver bl.a. blogs og prissammenligningstjenester:

 

Hvad var grundlæggerens idé til Crawlr.dk?

”Formålet med Crawlr.dk er at give brugerne nem adgang til domæner med SEO-mæssig værdi. Det vil sige udløbne domæner, der stadigvæk har indgående links.

 

Hvad fik Jer til at vise interesse i projektet Crawlr.dk og overtage projektet (driften)?

”Jeg må indrømme, at det var et impulskøb lige op til en weekend – dog med strategisk bagtanke.

Den tidligere ejer, Per Allerup, satte sitet til salg på Marketers.dk, som er et dansk forum for online marketingfolk. Når et site på den måde bliver sat til salg offentligt, skal der træffes en hurtig beslutning, hvilket jeg gjorde, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg har selv været flittig bruger af Crawlr.dk, og det er en vigtig kilde til udløbne domæner for mig selv og mange andre. Derfor var der også et strategisk element i mit impulskøb.”

 

Vi ser Crawlr.dk, som den Danske pendant til f.eks. Domcop.com, hvad er Jeres syn på dette?

”Jeg kender ikke Domcop.com, men ved hurtigt øjekast ser det ud til, at det er et lignende koncept – dog med en afgørende forskel. Crawlr.dk koster ikke noget at bruge. Mange andre lignende tjenester tager betaling for oplysninger om hvert enkelt domæne.”

 

Hvad er Jeres umiddelbare planer for crawlr.dk?

”Overdragelsen er lige kommet på plads, og næste step bliver en hovedrengøring hvor alt fra sitets indhold, domænedata og underliggende kode bliver gennemgået, så der bliver taget hånd om eventuelle fejl og problemer. I den forbindelse arbejder jeg på at få Majestic.com ind som dataleverandør.”

 

Hvad er Jeres fremtidige planer, og udviklingsmuligheder for crawlr.dk? Skal der udvides til andre typer domæner og lande?

”Da projektet stadigvæk er meget nyt, ligger der ikke en fast strategi endnu. Det er dog fortsat planen at Crawlr.dk skal være gratis at bruge, men jeg vil ikke give nogen garanti. Det er nemlig ikke uden omkostning at berige domænedata med information fra Majestic og Ahrefs.

Crawlr.dk bliver aldrig et guldæg for TLA Media, og det er ikke et projekt der skal suges penge ud af indtil det er fuldstændig tørlagt. Det primære mål for TLA Media er fortsat at have adgang til information om udløbne domæner, og det kommer så også andre brugere til gavn. Økonomisk skal projektet dog løbe rundt, og hvis det med tiden viser sig at annoncering er ikke nok, må vi finde ud af hvad vi så gør.

Der findes faktisk allrede en Norsk version på Crawlr.no, og det vil selvfølgelig være oplagt at lave Crawlr.se. Fokus ligger dog helt klart på Crawlr.dk.” Slutter Torben Lundsgaard.

 

Af Steen M. Nielsen, fra Seo Service Seo Service Favicon

 

3 thoughts on “Crawlr – Din adgang til slettede domæner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *