home Blandet Erhverv Dansk Bilservice når det er bedst! Vi henter bilen og låner dig en ny: HELT GRATIS

Dansk Bilservice når det er bedst! Vi henter bilen og låner dig en ny: HELT GRATIS

BILSERVICEEFTERSYN 

Vi forkæler din bil i stor stil!

Har din bil brug for lidt kærlighed eller blot en hjælpsom hånd? Skal du på kør-selv-ferie eller et det ved at være noget tid siden sidst? Vi udfører bilservice i Nordsjælland og på Farum! Når man skal have foretaget et bilserviceeftersyn, er det vigtigt at have tillid til, at der leveres en god service så bilen ikke skal repareres kort tid efter igen. Hos os arbejder vi hver dag for at fastholde – men også tiltrække nye kunder fra hele Sjælland, Farum og Nordsjælland. Derfor gør vi os umage HVER eneste gang vi modtager en bil. Hvis ikke du har tid/mulighed til at levere din bil hos os på vores værksted, er du mere end velkommen til at ringe til os. Vi kan hente din bil OG låne dig en bil fra os! Naturligvis også helt gratis!

Vi arbejder altid ud  fra en fast procedure. Dette sikrer at vores kunder kan gå tilfredse fra vores værksted, og at deres biler er blevet med omhu, omtanke og respekt. Biler er fabrikerede forskelligt, derfor er det vigtigt at de bliver behandlet ud fra deres eget DNA. Vores faste arbejdsprocedure lyder som følger:

  • Arbejdet påbegyndes ikke uden samtykke
  • Oplysning om pris samt forventet tid for servicen eller reparationen
  • Alle de udskiftede reservedele gemmer vi – dem viser vi gerne når du afhenter bilen
  • Reservedelene er godkendt til din bil!
  • Ved serviceeftersyn anvender vi altid et kontrolskema som er foreskrevet til netop din bil
  • Derudover sikkerhedskontrollerer vi altid din bil!  – gratis!

Hos os er kvaliteten høj, og vis sørger for at din bil bliver efterset til punkt og prikke. Vores autoværkstedet er certificerede af FDM, og flere forsikringsselskaber bruger os ved forsikringsskader. Dette betyder at vores arbejde altid bliver efterset, og at vi ikke lader kvantitet frem for kvalitet. Du kan altid ringe til os hvis du har problemer med din bil, eller hvis du bil trænger til et servicetjek! Vores telefonnummer er: 25 94 50 00.

Du kan besøge vores hjemmeside, her finder du alt om vores serviceeftersyn, dækskifte, gearservice eller om erhvervsservice.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *