home Blandet Erhverv Din vej til enestående resultater

Din vej til enestående resultater

Din vej til enestående resultater

’Din vej til enestående resultater’ lægger fundamentet for din fremtidige karriere ved at skabe enestående resultater i dit nuværende job. På den måde fungerer forløbet hos erhvervscoach Anders Elholm Jeppesen på en gang som personlig lederudvikling og organisationsudvikling.

Forløbet er for ejerlederen, der ønsker forretningsmæssig, ledelsesmæssig og personlig udvikling i en og samme pakke. Det er for den travle leder, der føler sig fanget af dagligdagen, driften og brandslukning med en viden om at forretningsudviklingen halter. Det er for den nye leder, der ønsker support og en at sparre med, så der er en udenforstående at tale om udfordringerne med. Det er for den lille virksomhed, der vil have en klar retning på forretningsudviklingen, men mangler kompetencerne eller overskuddet til selv at iværksætte et forløb. Det er for mellemlederen, som har en fornemmelse af at stå med et ben i hver lejr og mangler en fortrolig at vende udfordringerne med. Sidst men ikke mindst er det for den ambitiøse leder, der ønsker at skabe enestående resultater på jobbet uden at gå på kompromis med andre livsområder, såsom helbred, parforhold og børn.

I stedet for et kursus, hvor der er fokus på overordnede temaer eller teori, som du efterfølgende skal personliggøre eller oversætte til din virksomhed eller hverdag, så maksimerer vi værdien ved at adressere og fokusere på netop dit forretning, dine udfordringer og dine ønsker.

Vi har et skarpt fokus på de tre vigtigste mål de næste 12 måneder – det kan være både jobmæssige og private mål. Vi sikrer vedholdenhed og varige resultater gennem en udviklende proces, der skaber forretningsmæssige resultater uden fortrydelse på andre livsområder.

Marie Brix, ejer af skønhedssalonen Evig Glad udtaler ’Bliver høj i ’hatten’ efter hver time ved Anders! Mit fokus er flyttet både privat og arbejdsrelateret. Anders giver mig overblikket hver gang. ’

Erhvevscoach - karrierecoach - leder udvikling
Erhvervscoach – Larrierecoach – Leder udvikling – Kontakt Elholm Coaching

Ønsker du en erhvervscoach, karrierecoach, der sikrer din udvikling som leder samtidigt med resultater for virksomheden i netop den funktion du varetager, så kontakt Anders Elholm Jeppesen, der primært opererer i Frederikshavn, Aalborg og Århus.

 

Elholm Coaching v/Anders Elholm Jeppesen

Mobil: 5193 5003

Web: Elholm-coaching.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *