home Blandet Erhverv, Hus, Have & Auto Er din virksomhed sikret mod ubudne gæster?

Er din virksomhed sikret mod ubudne gæster?

Har du en virksomhed, og vil du gerne sikre den mod ubudne gæster?

Du har mulighed for at sikre din virksomhed med et skræddersyet system, der er tilpasset til netop din virksomhed. Læs mere om hvad et sådan alarmsikringssystem kan indebære, og kontakt efterfølgende en certificeret låsesmed, for at få sat en aftale på plads.

Låsesystemer

Du kan få låsesystemer, der skaber sikkerhed og tryghed for dine medarbejdere i deres hverdag. Et eksempel på et låsesystem kan fx være én nøgle til én medarbejder, der har adgang til flere forskellige låse, men hvor en anden medarbejdere skal have adgang til bare én af de samme låse, men samtidig have sin egen nøgle og adgang til andre låse. Dette kræver et detaljeret låsesystem. Du kan få et låsesystem skræddersyet til netop din virksomhed, ved at få den rette vejledning.

Adgangskontrol

Hvis du ejer en virksomheder, der indebærer flere afdelinger eller bygninger, er det vigtigt at have kontrol over hvem der har adgang til hvad. Du kan fx bestemme om det kun er produktionsmedarbejdere der har adgang til maskinerne, eller kun IT folkene der har adgang til serverrummet. Adgangskontrol giver sikkerhed og tryghed for dine medarbejdere der færdes på arbejdsplads i det daglige, men også for ansatte der arbejder over efter arbejdstid.

Tågesikring

En anden mulighed er tågesikring, der er meget effektiv mod indbrud og ubudne gæster. Her får du installeret en professionel tågekanon, der vil gøre det så besværligt for tyvene, at de muligvis vil opgive deres indbrud. Vidste du, at du faktisk har mulighed for at se en prøve på sådan en tågekanon? Smartlåse tilbyder en prøvevisning på en professionel tågekanon, så du kan se hvordan den ser ud i dine lokaler.

ARX Adgangskontrol

Har du en større og mere kompleks virksomhed? Så er ARX Adgangskontrol måske en bedre løsning for dig. Dette system har ubegrænset kapacitet, hvilket betyder, at der kan tilkobles et ubegrænset antal personer, døre, tidsplaner osv. Derudover kan dette system kobles sammen med fx brandalarmer og tyverialarmer. Et ARX Adgangskontrol system giver utallige muligheder, og er en nem og overskuelig løsning, samtidig med at det er et af de sikreste systemer der findes.

Kontakt, og find en løsning

Smartlåse er specialiseret i alt inden for tyveri- og alarmsikring. Besøg vores hjemmeside, og læs mere. Her kan du også udfylde en kontaktformular.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *