home Hus, Have & Auto Vil du gerne kunne skærme af for solen?

Vil du gerne kunne skærme af for solen?

Har du brug for at kunne skærme af for solen, når den bliver for stærk? Du ejer sikkert allerede en parasol. Men disse er ofte besværlige, da man hele tiden skal flytte rundt på dem, i takt med at solen flytter sig. Og så dækker de aldrig, så alle kan sidde i skygge.

Hvad med en markise?

En mere effektiv måde at afskærme for solen på, er ved at investere i en markise. Markiser sørger for at skabe en behagelig skygge, når solen bliver lige lidt for stærk. Samtidig er markiserne også med til at gøre din sommeraftener uden for længere. Det skyldes, at markisen både skærmer af for solen og er med til at holde på varmen, når det begynder at blive køligere.

Samtidig fås markiser i et hav af forskellige designs. På den måde kan markisen diskret og stilfuldt passe ind i dit hus stil og omgivelser.

Kvalitetsmarkiser

Med markiser gælder det, at pris og kvalitet og dermed levetid hænger sammen. Hvis du vælger at købe en markise i god kvalitet, vil du også senere have flere muligheder for tilvalg og reservedele.

Hos Textil Markiser i Hvidovre har vi danskproducerede markiser. Det er med til at give dig sikkerhed for, at markisen er tilpasset til det danske vejr. Derfor fremstilles arme og bom i aluminium med ekstra styrke. Og alle de bevægelige dele består af stærke, selvsmørrende og vedligeholdelsesfri bronzelejer.

Markisens dug fremstilles i lysægte og vejrbestandigt akrylstof, som du selv kan bestemme om skal være ensfarvet, stribet eller noget helt tredje. Dugene er desuden TEXgard behandlet, hvilket betyder, at dugene har effektive smudsafvisende egenskaber.

Når du bestiller en markise, fremstilles den efter mål, hvilket betyder, at du får en markise, der passer til lige netop din bolig. Samtidig er det muligt at vælge ekstra funktonaliteter som for eksempel motor, sol- og vindstyring eller lys- og varme i forbommen. Mulighederne er mange, når du skal vælge en markise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *