home Blandet Erhverv Er du stresset og har spændinger?

Er du stresset og har spændinger?

I dag arbejder vi hårdere og hårdere og slider altså mere og mere på vores kroppe. Det gør også, at vi hurtigere bliver trætte, stressede, får spændinger og meget andet. Derfor er fysioterapi også blevet meget populært, hvilket er helt forståeligt! Fysioterapi kan nemlig hjælpe din krop rigtig meget og derudover også give dig fremadrettede øvelser, som kan holde din krop i den ønskede form.

Hvis overskriften beskriver, hvordan du har det, skal du bestemt læse videre. Det kan også være en fordel at læse videre, hvis du har andre irritationer i kroppen, gerne vil forbedre din kropsholdning, få mere energi eller generelt få bedre livskvalitet.

Her er nemlig noget for dig, der skal have et skub i den rigtige retning for at opnå ovenstående. Artiklen her har fokus på en helt bestemt fysioterapeut. Der er her tale om Tina Kasan, der igennem de sidste mange år har taget fem uddannelser og hjulpet mange mennesker her igennem. Det har også udviklet sig til, at hun er blevet foredragsholder på baggrund af dette.

Hun har taget disse uddannelser:

  • Autoriseret fysioterapeut
  • Osteopatisk manuel terapeut
  • Certificeret Rosenterapeut, “Marion Rosen” kropsterapeut
  • Stresscoach, certificeret hos Matzau Erhvervspsykologer
  • PSYCH-K fascilitator/coach

Hun ejer og kører BODYEFFEKT, Humlebæk Fysioterapi og Stressklinik, som hun åbnede helt tilbage i 2004. Hun er altså en kvinde med rigtig meget erfaring og er specialist og ekspert på disse områder. Hun kender til en masse metoder og er god til at fordybe sig i hver enkelte kundes specielle tilfælde, samt hvilken slags behandling netop dette tilfælde skal have.

Det er muligt at kontakte hende, for at fortælle om sit eventuelle “problem” inden man bestiller en tid hos hende. Du kan også besøge hendes hjemmeside, hvor det er muligt at udfylde en kontaktformular. Her er det også muligt at læse meget meget mere om hendes mange metoder, samt at få et større indblik i klinikken og hvem Tina Kasan er som person.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *