Euro 2016

Euro 2016

EM i fodbold venter rundt om hjørnet og vi kan mærke spændingen stige, hurtigt. Der vil blive spillet hele 51 kampe under EM i fodbold denne sommer, dette skyldes det forhøjede antal hold fra 24 lande, og du vil være i stand til at nyde al spændingen på TV med mindre du selvfølgelig skal derned.

 

Spil på EM i fodbold 2016

At spille på EM i fodbold 2016 er en del anderledes end at spille på enhver anden sæsonlang fodboldliga. Klubhold har den luksus at kunne træne konstant og spille sammen, hvilket får hold til at smelte sammen hurtigere og det er derfor lettere at forme spilforståelsen inde på banen.  Det betyder, at der måske kræves mere research for at foretage en bedre informerede beslutning, når der spilles på europamesterskabet.

Mange væddemålsspillere har studeret holdene igennem hele kvalifikationsrunden for at kunne placere den perfekte indsats på, hvem der vil blive kronet som europamestre ved EM i fodbold 2016.  Der er mange spændende måder at spille på EM i fodbold 2016:

Direkte væddemål – Dette involverer at vælge et hold som vinder af hele turneringen, før turneringen starter. Odds på direkte væddemål har lige nu Frankrig som favorit til at vinde, dette skyldes til dels at de har hjemmebanefordel, da slutrunden afholdes i Frankrig.

Kampvæddemål – Dette er standard-formatet ‘1 X 2’ for væddemål, hvor spillere vælger spillets resultat.  Frankrig er favoritter til at vinde åbningskampen ved EM i fodbold mod Rumænien, denne spilles den 10. juni.

Live væddemål – Dette involverer at satse – mens kampene er i gang. At spille, mens handlingen udspilles, giver spilleren nyttig information om kampen, hvilket forvandles til mere informerede væddemålsbeslutninger.

Andre typer – Hver individuel kamp indeholder en omfattende liste over væddemålsmuligheder med fantastiske odds. Klik på en hvilken som helst kamp og du har mulighed for at spille på antal mål, præcis målscore, halvleg, handikapvæddemål og kampbegivenheder for blot at nævne nogle få.

 

Værd at vide om betting til EM

Skader, udvisninger og udeladelse af spillere fra truppen er nogle af de ting der kan ske, fra du har placeret din indsats og turneringen starter.  Dette gør timing til et delikat element, da oddsene på EM i fodbold 2016 har det med at svinge. Så sats måske på dem du mener har ”for høje” odds i starten, da det kan vise sig at være guld værd.

En anden faktor du skal huske på, når du satser på EM i fodbold 2016, er spillertræthed.  Nogle spillere vil have spillet igennem hele sæsonen, inklusiv i nationale turneringer, Champions League og Europe League. Ligesom, der er nogle af trupperne, hvor det er den samme stamme der spiller alle kampe, uden rotation, dette kan også gøre udslaget senere i turneringen.

Alle hold har deres særlige grunde til, hvad turneringen betyder for dem.  Spanien ser dog frem til at kunne skrive historie igen.  Hvis Spanien vinder EM i fodbold 2016, vil de være indehaver af rekorden for at have vundet flest europamesterskaber samt være det eneste hold i historien, som nogensinde har vundet tre europamesterskaber i træk. Så selvom holdet har vundet meget med den samme stamme af spillere, så er de måske sultne nok til at give den en ekstra skalle. Tyskland står dog i vejen for dem og ser ud til selv at kunne skrive historie.  Hvis de vinder EM i fodbold 2016 får de håneretten, da de vil være det hold med flest vundne europæiske mesterskaber.

Det europæiske mesterskab har altid indeholdt kampe i hurtigt tempo og noget virkelig godt fodbold. EM i fodbold 2016 vil ikke blive anderledes. England slentrede igennem kvalifikationen og sluttede med en måldifference på 28, hvilket sender en klar besked om, at man skal tage dem alvorligt. Lewandowski alene sikrede 13 mål til det polske hold, som i gennemsnit scorede 3,3 mål pr. kamp under kvalifikations-runden.  Schweiz havde også en imponerende runde, da de var det tredje mest scorende hold under kvalifikations-runderne med 24 mål.

Husk, at alle kampe, med undtagelse af Frankrig, spilles på neutrale stadioner, hvilket giver en ekstra kant til kampvæddemål på EM i fodbold 2016

 

Spil Forslag til EM 2016

Du kan finde løbende spil forslag til Euro 2016 ved odds-betting.dk´sodds forslag” side, hvor der er samlet flere feeds og links, samt forslag fra kendte eksperter, samt kan du finde tips forslag til alle Tips 13 kuponer.

Kendte Bookmakere med gode odds på Euro 2016:

Info – hvis du ikke kan se alle links, skyldes det eventuelt at du har “Adblock” slået til.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *