home Blandet Erhverv, Hus, Have & Auto Få et godt tilbud på malerarbejde

Få et godt tilbud på malerarbejde

Af DBF-Gulvservice – Gulvservice- og maler firma.

Ønsker du at opfriske hjemmet med ny maling? Så er vi den professionelle maler du søger! Maling af vægge, lofter eller gulve er en nem måde at ny istandsætte en bolig på og give ejendommen et forbedret udseende. Arbejdet bliver altid billigst, når det bliver udført korrekt første gang. Ordentlig forberedelse af muren er vigtig for et vellykket malerjob og ofte betyder det, at den gamle maling skal fjernes først, eller at væggen skal renses for at sikre at slutresultatet bliver så godt som muligt.

Et enkelt lag maling kan ændre udseendet på et værelse markant. Mange nøjes med at lede online efter billig maler priser, men ofte koster det det samme at hyre malere. Ved at vælge os, da sikrer du både en billig maler, men vigtigst af alt et arbejde udført af erfarne malermestre som sikre dig god kvalitet.

Maling af vægge, lofter, mure, døre og trapper, opsætning af filt samt maling både indvendigt og udvendigt, er eksempler på de maleropgaver som vores firma påtager sig. Det gælder både private hjem, andelsboliger og ejerlejligheder samt maling af fællesarealer som trapper og kælderrum. Så inden du går online og helt ukritisk hyrer den allerbilligste maler så lav en forespørgsel og vi vil give dig et super godt tilbud – gratis og uforpligtende – så du kan være helt sikker. Eksempler på jobs man kan få udført af en malermester: Maling af bygninger, tage, mure, lister, vinduer og porte. Gulvbelægning, vinylgulve og linoleum. Nye huse: gipslofter, vægge, døre. Kontorer, skoler, børnehaver, kommunale og statslige bygninger: lofter, trapper, vægge og gulve.

Malerarbejde af høj kvalitet

Vores malere udfører malerarbejde af høj kvalitet til tiden og fast pris. Ved at gøre brug af vores malerfirmas ekspertise og erfaring, kan du trygt gå på arbejde, mens malerne sørger for, at det bliver malet i din lejlighed. Det er din sikreste garanti for et vellykket resultat. Mangler du et friskt tilbud på maling så kontakt os i dag via vores kontaktformular, e-mail eller via telefon. Du kan risikere, at du får tilbudt lavere priser andre steder men så bliver det færdige resultat også derefter. Der er desværre temmelig mange klamphuggere, der hævder at de kan male uden at kunne det. Tænk dig derfor godt om, inden du bestemmer dig for en for billig maler. Vores malermestre indestår for, at jobbet udføres professionelt overalt og er ikke tilfredse, før det aftalte er udført og afsluttet til tiden. Når dagen kommer, hvor du skal sælge din bolig, er det rart at vide, at det malerarbejde, som er gjort er gjort professionelt. Ofte kan arbejdet være med til at indvirke på værdien på din bolig. Strategien at fuldføre opgaverne på et højt fagligt niveau har sikret malerne stor succes og vigtigste prioritet er som altid, at have glade kunder. Malermestrene forsøger altid at være konkurrencedygtige på prisen. Men den vigtigste parameter er at levere kvalitet, erfaring og excellent arbejde, så kunderne får det bedst mulige resultat af deres investering. Male? Det kan jeg da selv – det er der mange, som siger, men det omfatter adskillige års uddannelse og træning at blive en rigtig skrap maler. Skal du være helt sikker på, at du får et flot resultat, er det ret vigtigt, at professionelle og grundige malere overlades jobbet. Det er billigere at vedligeholde end at renovere og derfor er det væsentligt, at maleriet foretages opsøgende og ikke afventende. Har du nyopførte eller ubehandlede ydermure, skal de have primer straks, så vidt muligt i løbet af 7 dage. Er dit hus tidligere påført maling skal bygningen ikke have grunder.

Hvilken farve skal jeg vælge?

Farvevalg er nok en af de vigtigste beslutninger, da det er dette valg, der fastlægger interiøret det look i lang tid fremover. Den sikreste og mest valgte løsning er normalt hvid i forskellige toner. Hvid farve til lofter, kan bruges i små rum, som dermed virker større. Derudover kan maleren påføre en hvid streg ved den øverste del på væggen. Få et tilbud fra vores maler – gratis og uforpligtende – på din maleropgave.

DBF-Gulvservice – leverer lokal gulvservice, bl.a. gulvafslibning, og udfører alle former for maler opgaver.

One thought on “Få et godt tilbud på malerarbejde

 1. Hej jeg hedder Magrethe og kommer her med en en stor anbefaling af maler gulvfirmaet DBF-Gulvservice.

  Vi skulle have malet hele huset i sidste måned og havde brug for hjælp med det store projekt. Vi plejer ellers altid at gøre tingene selv herhjemme, men i forbindelse med at med at min mand var ude at rejse og jeg havde fået nyt job, var der simpelthen ikke tid eller overskud til det.

  Vi besluttede os derfor at få professionel hjælp. Af nogle venner var vi blevet anbefalet Gulv og Malerfirmaet DBF-Gulvservice, der har over 20 års erfaring.
  Vi bor selv i Køge, men da vi kontaktede dem var det intet problem. DBF-Gulvservice kom 2 dage efter for at se på huset og vi lavede en aftale.
  Selvom vi er vant til at lave tingene selv, var det for en gangs skyld dejligt at være med på sidelinjen. Gulv og malerfirmaet klarede det hele selv og de var super gode til at kommunikere med os gennem hele forløbet. Ikke nok med at vi er yderst tilfredse med resultatet, så gjorde de det oveni købet også på ingen tid og til en konkurrencedygtig og billig maler pris.
  Her en måned efter vi havde besøg af Gulv- og malerfirmaet er vi stadig super glade for resultatet, det er næsten som at bo i et nyt hus. Vi kan helt klart anbefale dem – det er i hvert fald ikke sidste gang vi har fået hjælp udefra når det gælder maling. Mange +++ herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *