home Blandet Erhverv Få en plads ved bestyrelsesbordet

Få en plads ved bestyrelsesbordet

Drømmer du om at sidde med ved bestyrelsesbordet? Vil du have vigtig og afgørende indflydelse på vigtige virksomheder? Det kan være svært at få en plads ved det fine bestyrelsesbord, medmindre man har de rette kompetencer.

Iværksætter-Bestyrelse er en nystartet virksomhed med advokat og iværksætter Jackie Phillip som styrmand. Iværksætter-Bestyrelse tilbyder sine kunder en bestyrelsesuddannelse, hvor man forberedes til arbejdslivet i en bestyrelse. Du får kompetencer til at kunne begå dig i og styre en bestyrelse. Uddannelsen er for alle uanset om man er gammel eller ung, om man er ny i en bestyrelse eller har været medlem af en bestyrelse i mange år. Bestyrelsesuddannelsen henvender sig desuden også specielt til iværksættere og selvstændige.

Bestyrelsesuddannelsen er bygget op om 5 moduler fordelt på et halvt år. Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen og et eksamensbevis. De 5 moduler indeholder meget forskelligt undervisning og klæder dig teoretisk på til at kunne klare jobbet i en bestyrelse. Uddannelsen kommer blandt andet omkring emner som økonomi, regnskab, rollefordeling og hjerneforskning. Derudover bliver du introduceret til forskellige begreber, herunder CSR og makroøkonomi. Du bliver endvidere oplært og undervist i regler, normer og arbejdsgange i en bestyrelse ligesom du vil blive undervist i hvordan man træffer de bedste beslutninger og hvordan man spotter både interne- og eksterne faresignaler. Du vil gennem uddannelsen også få udarbejdet og analyseret en personlighedsprofil. Denne kan være meget givende.

Uddannelsens undervisere favner bredt og består af en palet af top professionelle erhvervsfolk, forskere og succesfulde iværksættere. Disse undervisere skal alle hjælpe dig med at blive klar til arbejdet i din bestyrelse. Bestyrelsesuddannelsens undervisere vil naturligvis indgå i dit professionelle netværk efter uddannelsen. Et netværk der kan vise sig at være uundværligt.

Bestyrelsesuddannelsen koster fra 14.995 kr. ex moms. Du kan læse meget mere om bestyrelsesuddannelsen og Iværksætter-Bestyrelse her: www.iv-bes.dk/. Kom i gang med uddannelsen du sent vil fortryde og få allerede fra 2018 en plads ved det populære bord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *