home Hus, Have & Auto Få styr på dine udendørsarealer – Kontakt Dansk Anlæg

Få styr på dine udendørsarealer – Kontakt Dansk Anlæg

Dank Anlæg er en professionel virksomhed, der udfører alt arbejde inden for blandt andet brolægning, maskinudlejning, nedrivning, snerydning og anlægsgartneri.

 

Dansk Anlæg har mange års erfaring og deler gerne ud af sin ekspertise. Du tilbydes rådgivning, vejledning og sparring både før, under og efter en aftale, og det sikrer dig, at du aldrig står alene og altid kan spørge vores erfarne personale til råds i forbindelse med store beslutninger. For Dansk Anlæg er den vigtigste opgave, at kunderne er glade og tilfredse, og først når de er det, er Dansk Anlæg tilfredse.

 

Du kan blandt andet bestille anlægsgartneri. Inden for anlægsgartneri tilbydes du meget mere end blot at plante dine blomster. Dansk Anlæg kan udføre alt inden for stisystemer, udarbejdelse af højbede, plantning af træer og opsætning af bænke på de rigtige steder. Det er vigtigt, at der er en synergi og god balance i det hele.

 

Er du godt tilfreds med dine nuværende udendørsarealer, men føler du ikke, at du har tid til at passe og vedligeholde dem? Så er Dansk Anlæg også det oplagte valg. Efter aftale med kunden, tilbyder Dansk Anlæg at komme regelmæssigt og sørge for at dine arealer altid ser pæne ud. Det omfatter altså både vanding, såning, luning, klipning af hæk, gødning og klargøring til de forskellige årstider. Med andre ord altså alt det hårde arbejde.

 

Dansk Anlæg udfører desuden nedrivninger af bygninger, herunder både erhvervs- og privatboliger. Nedrivningerne kan være enten totale eller partiel. Totalnedrivning er når hele bygningen rives ned og jævnes med jorden. Partiel nedrivning er når bygningens facade beholdes, men alt indendørs ryddes: vægge, gulve, lofte mm.

 

Når sneen falder i vintermånederne kan Dansk Anlæg også være behjælpelige. Virksomheden tilbyder nemlig snerydning til både virksomheder og private. Dermed kan du sikre både dig selv og dine ansatte en tryg tur over parkeringspladsen, eller du kan sikre børnene, når de venter på skolebussen om morgenen. Faktisk kan det ende med at være en dyr omgang for dig, hvis nogen kommer til skade på dit fortov. Det er nemlig dig der hæfter for omkostninger forbundet med skade pga. der ikke er ryddet for sne.

 

Dansk Anlæg er altid yderst professionelle og diskrete, når vi bevæger os rundt i det danske land.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *