Fest4All

Hos Fest4All i Havdrup nær ved Roskilde kan du få alt, hvad du behøver for at holde et brag af en fest. Vi har et stort udvalg af fest pynt, og vi har vores eget lager i Danmark, så dine varer kan nå hurtigt frem til, når du skal bruge dem. Hos os kan du få alt fra halloween pynt til fødselsdags pynt. Vi har også helium til balloner, som til hver en tid sikrer den gode stemning til festen. Klik ind på vores side og køb helium lige her: Helium til festen

Helium fås både som stor og lille pakke. På vores side kan du se, hvordan du nemmest får helium i ballonen. Helium er en sjov idé til fødselsdagen eller måske hvis du skal have en flot udsmykning til bryllup el. lign. Helium tanken indeholder helium, så du kan fylde ca. 50 stk. 9″ (23 cm) latexballoner. Ved større balloner bliver antallet mindre. Tanken er meget nem at bruge, ecc godkendt, og er med sikkerhedsventil. Heliumtanken skal blot kasseres efter brug, så den kan ikke genopfyldes. Du behøver dog ikke at bruge hele tanken på en gang, den kan sagtens gemmes. Husk at latex balloner i 9″ max holder 5-7 timer og de større balloner holder længere. Folieballoner holder ca. i 4 dage Bemærk, der er ingen balloner med i boksen.

Hos Fest4All har du som kunde mange fordele. Når du bestiller fra vores netshop får du nemlig porto fra kun 35 kr. Udover dette får du altid god service og du har fuld returret. Vores lager i Danmark og vores leverandører sørger for den hurtige levering. Samtidig med dette leverer vi også om lørdagen. Du har også mulig for selv om komme og afhente dine varer. Alle vores priser er inkluderet moms og vi er e-mærke certificeret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *