home Blandet Erhverv Festlokale på Islands Brygge

Festlokale på Islands Brygge

 

Mangler du et lækkert lokale til din fest? Hos Høj På Mad har vi et dejligt festlokale på Islands Brygge, som har højt til loftet og kan indrettes lige efter, hvad du synes er bedst. Festlokalet er i to niveauer, som muliggør det for dig, at bruge det lige som du ønsker. Det giver gode muligheder for at bruge lokalet på en anderledes og sjov måde. I vores festlokale på Islands Brygge er der plads til 90 spisende gæster, og 150 gæster hvis der skal holdes reception.

 

Festlokalet kan bruges i mange sammenhænge. Det kan være alt fra bryllupper til konfirmationer til fødselsdage til firmaarrangementer. Kun fantasien sætter grænser. Med vores lækre placering ud til kanalerne, kan du også overraske dine gæster med en kanalrundfart og blive sat af lige ud foran vores festlokale på Islands Brygge.

 

Vi udlejer kun vores festlokale når der bestilles mad fra Høj på Mad. Til gengæld er vi rigtig fleksible i forbindelse med sammensætning af menuer, og hører på dine ønsker ud fra dine præferencer. Derudover vil vi også gerne være behjælpelige med at gøre alt så nemt for dig som muligt. Vi kan derfor åbne baren, hvor vores erfarne bartender mikser alle former for drinks. På den måde kan du selv slappe af til dit arrangement, uden at skulle stresse over alle de ting, du skal huske og sørge for – vi klarer det hele for dig, så du skal bare slippe dig løs, og nyde din fest.

 

Vil du vide mere om vores dejlige festlokale på Islands Brygge, kan læse mere her: https://hoejpaamad.dk/festlokale-islands-brygge. Du kontakte os for at høre mere eller for at booke festlokalet. Vi kan arrangere, at du kommer forbi, hvis du ønsker at se det inden du booker. Vi gør meget for at tilpasse os til vores kunder, så de kan få den bedste oplevelse. Vi sørger i hvert fald for god mad og gode omgivelser – så skal du blot medbringe det gode selskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *