home Blandet Erhverv Forsølvning med Dansk Materiale Teknik A/S

Forsølvning med Dansk Materiale Teknik A/S

Mærker du til krads i dine produktionsmaskiner? Måske det er på tide med en overfladebehandling. Her er forsølvning et rigtig godt valg af mange årsager. Blandt andet er det med til at øge ledeevnen og nedsætte friktionen. Derudover er det en mere dekorativ overfladebehandling end andre former. Derfor er det et populært valg, når der skal vælges materiale til overfladebehandlinger. Forsølvning er yderst effektivt når det eksempelvis bruges som belægning på lejer.

Ikke nok med de mange fordele, der er med forsølvning, så er det også en miljømæssig fordel at bruge forsølvning som overfladebehandling. Sølv er ikke et giftigt metal, og er derfor en populær løsning når der er tale om overfladebehandlinger. Vi har en pålidelig producent, som producerer vores belægning, så vi sikrer os den bedste kvalitet til vores kunder.

Alt efter hvilken situation, der er tale om, vil der være forskel på, hvor tykt laget af sølv skal være. Vi er eksperter inden for forsølvning, og vi ved derfor altid hvor tykt laget skal være, for at sikre det bedste resultat.

Forsølvning er det rigtige valg når formålet er at forbedre ledeevnen ved komponenter og elektriske kontakter. Derudover bruges forsølvning også når der kræves en friktionsnedsættende belægning eksempelvis på lejer og andre lignende systemer. Forsølvning er også det rette valg når man ønsker at lave en dekorativ belægning som overfladebehandling.

Vil du vide mere om forsølvning, kan du læse mere på vores hjemmeside her: http://dmtas.dk/produkter/forsolvning/. Vi deler med glæde ud af vores viden, og du skal derfor ikke holde dig tilbage fra at kontakte os. Vi giver gerne et tilbud og tager en god snak med vores kunder, så vi kan sikre os, at det bliver den rigtige løsning, tykkelse og resultat. Vi nyder at tale om vores arbejde, og fortælle de mange fordele der er ved forsølvning, og vi vil glæde os til at høre fra dig i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *