home Hus, Have & Auto Frenning Gulve ApS

Frenning Gulve ApS

Skal du lægge nyt gulv?

Det kan være et stort arbejde at lægge nyt gulv. Ikke mindst fordi det er et stort og krævende arbejde, men fordi du som regel også skal fjerne det gamle først.

Omfanget af arbejdet varierer, afhængig af hvilken type gulv du vælger. Trægulve er mere besværligt at lægge end f.eks. linoleumsgulve og vinylgulve. Skal du f.eks. lægge trægulv skal du først og fremmest fjerne de gamle brædder først. Oftest er brædderne skruet eller hamret fast, så man skal have fat i noget ordentligt værktøj til fjerne de gamle brædder. Før man kan fjerne brædderne skal paneler fjernes. Derefter skæres brædderne i mindre stykker da de er lettere at fjerne og bære væk. Under brædderne lægger der højst sandsynligt strøer, som er det der bærer brædderne. Man skal sørge for at kontrollere at strøerne ligger lige og er monteret fast, samt at de er i den ønskede højde, før man lægger de nye brædder på. De første brædder er de vigtigste. Sørg for at brædderne flugter parallelt med væggene i hver ende før du monterer dem. Når det første bræt er monteret korrekt, er det bare at fortsætte.

Hos Frenning Gulve ApS har vi lagt gulve i over 10 år. Vi er beliggende i Rødovre, men servicerer hele København. Vi tilbyder alt i gulve, herunder linoleum, designvinyl, vinyl homogen, bolig vinyl, tæpper, opretning af undergulve, trægulve, slibning samt overfladebehandling mv. Vi udfører arbejde for både private og erhvervskunder og vores ønske har altid været at levere løsning af høj kvalitet.

Har du brug for at få lagt nyt gulv derhjemme eller på din virksomhed, så står Frenning Gulve ApS klar til at rådgive dig, og varetage din gulvlægningsopgave. Vi ønsker at hjælpe vores kunder fra start til slut , så ender med et gulv de er glade for de næste mange år frem. Uanset om du overvejer trægulv, linoleum eller endda tæppe, så kan Frenning Gulve ApS løse opgaven.

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *