home Design, livsstil & Mode Glasmageren Jimmi Lillie | Indramninger

Glasmageren Jimmi Lillie | Indramninger

Velkommen til Glasmageren Jimmi Lillie

Vi er beliggende i Lyngby, København. Virksomheden har eksisteret siden 1978 og er ekspert i alt glas, indramning og større entrepriser. Vi klarer alt i glas til døre, vinduer, facader, spejle, indramning mv. Vi har erfaring med renoveringer, hvor nye vinduer osv. Har været nødvendige. Vi har også erfaring med reparationer af butiksfacader, vinduer, spejle mv.

Vi er medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning, hvilket sikrer dig høj kvalitet og garanti i 5 år.

Hvordan vælger du den rette indramning?

Har du et billede eller maleri som du ønsker at få indrammet og op at hænge. Måske har du haft svært ved at finde den helt rigtig indramning. Hos Glasmageren Jimmi Lillie har vi over 300 prøverammer, som du kan opleve i vores butik. Du kan medbring dit eget billede eller maleri og prøve de forskellige rammer, så du kan finde den helt rigtige ramme som falder i din smag. Vi hjælper dig med rådgivning i forhold til hvilke farver der går godt sammen og hvilken ramme der bedst muligt fremhæver dit stykke kunst.

Vi tilbyder indramning af billede, indramning af maleri, opsætning af billede på lærred, opsætning af maleri på lærred mv.

Vi har eget værksted hvilket betyder at vi håndterer din opgave hurtigt og effektiv. Du skal dermed ikke vente længe før dit billede eller maleri er klar med ramme. Vi kan derfor også tilbyde fordelagtige priser. Du kan besøge vores butik og værksted i Kgs. Lyngby. Vi foretager indramninger for kunder på hele Sjælland, og vores priser afhænger af opgavens størrelse.

Hos Glasmageren Jimmi Lillie ser vi frem til at høre fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter og- eller ydelser, er du velkommen til at kontakte os via telefon eller mail, eller besøge vores butik i Kgs. Lyngby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *