home Hus, Have & Auto God Bilpleje

God Bilpleje

Den Gode Bilpleje

Din bil tager sig altid bedre ud, når den er velholdt, og via lidt ekstra pleje, da holder den også længere.
Næst efter ejerboligen er bilen faktisk den største investering for de fleste danske familier. Og helt som boligen og andre store investeringer skal bilen vedligeholdes, her er der god mening i at give bilen lidt ekstra pleje for at forlænge dens levetid, ligesom det også er skønt at bilen er ren, velholdt og ser godt ud.
Rustbeskyttelse er altid en god investering, hvis man vil beholde bilen i mange år, og behandlingen skal helst indledes, før rusten begynder at mærke bilen. Rustbeskyttelse er også kendt i Danmark som PAVA behandling, eller SUVO rustbeskyttelse – Disse er bare nogle typer af firmaer/produkter der har med rustbeskyttelse at gøre.
Hvis I regner med at skulle udskifte bilen, når den er tre-fire år gammel, når I ikke at få udbytte af rustbeskyttelsen, for ingen moderne bil bør kunne få synlig rust så hurtigt. Men pengene til rustbeskyttelsen er bestemt ikke smidt ud af vinduet og vil formentlig være et prismæssigt plus for Jer i en eventuel byttehandel eller salgs situation.

Den naturlige forårs-rengøring af bilen

Den naturlige forårs-rengøring af bilen inde og ude kan også betragtes som en form for investerings pleje –med den behagelige følge, at bilen er mere lækker at køre i, jo renere den er. Alternativet til dit eget knofedt er, at du kan overlade arbejdet til et professionelt bilpleje firma, men vi advarer med det samme: Det kan blive stærkt vanedannende og en dyr fornøjelse, for der er ikke noget så lækkert som at sætte sig ind i et køretøj, der både ud- og indvendig dufter af ny bil efter en kærlig omgang professionel bilpeje.

Bilpleje

Professionelle Bilplejeprodukter

Hvis du går i krig med forårs-rengøringen selv, da behøver det ikke at koste en formue, da bilplejeprodukterne ikke er så dyre endda, ligesom produkterne ikke kræver samme slid som i gamle dage. Du kan derfor sagtens investere lidt tid på vedligeholdelse på bilen, uden at det kræver en masse knofedt. Et smart produkt til at lette arbejdsgangen er, at bruge en skumlanse fra Monello. Denne letter arbejdsgangen og gør vasken af bilen til en leg. Skumlansen virker på den måde, at i stedet for manuel påføring af vaskeproduktet, da tilkobles skumlansen til din højtryksrenser og bil-vaskeprodukterne sprayes over bilen.
Bilen elsker at blive nurset med støvsuger, vand og børste, og I kan betragte Jeres indsats som en slags inversteringspleje
Når man bruger skumlansen, da er det samtidig en mere skånsom form for bilvask end ved en manuel påføring, da mere skidt og snavs fjernes uden berøring af lakken.
Andre nyttige produkter der er et ”must have” er; Fælgrens”, ”Lakrens”, ”Autoshampoo” og ”Bilvoks. Med disse er du ikke bare sikret en lang levetid for din bil, du sikrer også at du altid sidder i en flot, velplejet og ren bil. God fornøjelse med bilplejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *