home Blandet Erhverv Gode råd til dig der skal flytte!

Gode råd til dig der skal flytte!

Skal du flytte?

Der er mange forhold der gør sig gældende når man skal flytte. Lejer du en flyttevogn fra en vognmand, er det en god idé at gøre op med dig selv, om du ønsker alle dine ting flyttet eller om du selv kan leje en brugt bil, – måske har du din egen, og kun få transporteret nogle af dine største og tungeste ting med et flytte firma. Ønsker du alle dine ting flyttet over samme omgang, hvilket er den nemmeste løsning. Har vi nogle anbefalinger til dig, da du skal tage højde for priserne hos en flyttemand. Her har både rumfang, tid og vægt indflydelse på den pris du kommer til at betale for en flytning. Det er derfor også – tidligst muligt – at beslutte sig for hvilke ejendele du vil have flyttet. Bestil desuden en dygtig flyttemand i god tid!

Sådan får du overblik over dine sager og ejendele

Tro det eller ej. Vi ejer MEGET mere end vi går og tror. Den dag flytningen skal foretages, er det i særdeleshed vigtigt at have pakket, og også have organiseret pakkerne. Vi anbefaler derfor at du pakker indbo og ejendele i god tid, og at du skriver indholdet på kasserne.

Sorter dit gamle tøj, gemte sager og andet og overvej om det skal kasseres eller foræres væk. Se det også som en god mulighed til at få ryddet lidt ud i gemmerne. Send dine tæpper og gardiner (generelt stofvarer) til rens eller på et professionelt vaskeri.

Gå dine lofter, kælderen og garagen i gennem og få dine sager sorteret. Her har du også mulighed for at få leveret dine lånte sager tilbage til ejermanden.

Husk at melde din flytning og at få ændret din postadresse

Husk at melde flytning. Det er desuden en god idé at få gemt papirer og andre rapporter et sted, du husker. Måske får du brug for disse på et tidspunkt under flytningen. Husk desuden at få bestilt tid (hvis ikke du selv kan klare det) til at få afmonteret dine hårde hvidevarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *