home Konkurrencer, Sport & Spil Gratis råd til at blive en betting-chef

Gratis råd til at blive en betting-chef

Rigtig mange mennesker spiller om penge på daglig basis, men desværre er det kun få af dem, der har det, der skal til for at kunne leve af det. Det er ikke sikkert, at du vil leve af betting, men måske vil du bare gerne have lidt ekstra penge om måneden.

Typisk er gode råd dyre, men her hjælper vi dig med at få de gode råd helt gratis. Du skal altså ikke betale for at få disse råd, som kan gøre, at du ender med at lave dit minus til profit på betting.

Herunder kan du læse hvordan, du kan få mest muligt ud af dit bettng.

  1. Hold styr på økonomien

Hvis du vil være seriøs med betting, så er du nødt til at holde et seriøst øje med din konto, og ikke spille for stort. Har du eksempelvis 1.000 kroner på din betting-konto, så skal du opdele den, så du ikke spiller for alt for store beløber.

Hvis du siger, at du max. må spille for 2 % af dit indskud, så må du spille 20 kr. pr. væddemål. Holder du dig til det, vil du sikre dig, at du ikke ender med at gå bankerot indenfor få væddemål. På denne måde har du også råd til en periode, hvor du taber flere gange i træk. Det har du ikke, hvis du spiller 500 kr. pr. gang.

  1. Læs nyheder og de sociale medier

Hvis du skal slå bookmakeren, er du nødt til at være med på de seneste nyheder. Hvis en spiller bliver skadet kort før kampstart, eller hvis en cheftræner vælger at stille med en helt ny trup, så er det en god ide at handle på de nyheder.

Et andet eksempel kunne også være transfernyheder, da det kan have stor effekt for holdene. Se bare AGF, der er ved at kapre rivalernes anfører fra Randers FC. Det kan uden tvivl komme til at betyde noget i resten af sæsonen.

Et andet godt eksempel kunne være da FC Barcelona mødte Real Madrid. Her valgte man at starte med Lionel Messi på bænken. Det kunne og har måske haft stor betydning for kampen.

Source: Pixabay
Source: Pixabay
  1. Forstå hvordan et odds sættes

Hvis du vil være en chef til online spil, så er du nødt til at sætte dig ind i, hvordan bookmakerne sætter de forskellige odds. Et odds sættes ud fra en sandsynlighedsvurdering. Er det odds eksempelvis 2.00, så svarer det cirka til, at bookmakeren vurderer, at der er 50 % sandsynlighed for, at det går hjem.

Hvis du skal have succes med betting, så skal du altså finde væddemål, hvor sandsynligheden for at gå hjem, er højere end det tilsvarende odds. Odds 2.00 er dermed et godt odds, hvis du mener, at der er 55 % sandsynlighed for, at det går hjem. Det vil nemlig give 110 %, hvis du ganger de to tal, og så har du det, der kaldes en ROI (return of investment) på 10 %.

  1. Spil med hjernen og ikke dit hjerte

Dette punkt behøver ikke være særlig langt, men det kan alligevel være nødvendigt at have med. Mange spiller desværre med deres hjerte, når deres klub skal i aktion. Det er en rigtig dum ide, da det ofte koster penge på bundlinjen.

Hvis du gerne vil vinde penge, bør du derfor holde dig til, at du spiller med hjernen baseret på research og velovervejede beslutninger i stedet for at spille med dit hjerte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *