home Design, livsstil & Mode Håret skal være i den længde du ønsker

Håret skal være i den længde du ønsker

Bare 2 centimeter…

Ja, ja… Den har vi hørt før, og efter dit frisørbesøg er du 10 centimeter kortere. Når man besøger en frisør krydser man altid fingre for at håret ikke bliver alt for kort, eller, i hvert fald ikke kortere end hvad man ønsker. Der er mange myter omkring frisører, frisørbehandlinger og trends, og nogen gange skal man lytte til sin mavefornemmelse. Hvis ikke du ønsker at alt det “slidte” hår skal klippes af, skal det ikke af. Sådan er det, om end frisøren siger at du har så slidt hår at halvdelen skal af. Det er vigtigt at myterne omkring dyr shampoo, frisørbesøg hver fjerde uge og at dit hår vokser hurtigere des oftere du bliver klippet.

 

Den individuelle sag

Det kommer an på hvad man selv, individuelt, lægger vægt på OG hvordan dit hår skal behandles. Derfor er dyre shampooer der både er økologiske og uden diverse kemi en sag der ikke kan afgøres af frisører, men af personen der skal benytte produkterne. Det er altså gener og livstil der også er medbestemmende her! Jeg har kunder i Salon Søs der bruger shampoo i et prisleje der er relativt billigt, der kommer ind med det samme hår som kunder der bruger de dyreste produkter. Dette understreger at hår er vidt forskelligt, og derfor skal behandles meget forskelligt! Noget hår er porøst, andet tykt og stærkt. Shampoo, hårkur og balsam er altså ikke afhængig af prisen, men af individet. Har du kort hår, og ønsker at det forbliver den samme længde, kan hyppige frisørbesøg forekomme. Vil du derimod gerne have langt hår, kan det være en god idé at gå til frisøren lidt oftere da du derfor ikke behøver at gå til frisør én gang, og få klippet en stor del af. Der er mange måder at holde sit hår på, og igen, så er det individuelt.

Jeg håber at dette var til hjælp for jer, der går og undrer jer over at i altid bliver anbefalet at købe de dyre frisørprodukter.

 

Mvh

Salon Søs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *