home Hus, Have & Auto Har du brug for biludlejning omkring Odense og Nyborg?

Har du brug for biludlejning omkring Odense og Nyborg?

Kender du det der med, at bilen er gået i stykker og er på værksted. Og nu ved man bare slet ikke, hvordan man skal fragte sig frem og tilbage? Man kan selvfølgelig hoppe på cyklen, men det hjælper ikke meget, hvis man har langt til sin destination. Man kan selvfølgelig også hoppe på noget offentlig transport som for eksempel bus og tog. Men det er ofte både meget tidskrævende og besværligt. Og offentlig transport er også ofte forsinket, så man får en masse irriterende og unødig ventetid.

Men hvad gør man så? Man skal jo frem og tilbage på en eller anden måde. Man kan jo ikke bare blive hjemme, fordi bilen er i stykker.

Men bare rolig. Der er nemlig hjælp at hente. Hos CiPe:Care kan du nemlig leje biler til gode priser. Det skyldes, at CiPe:Care samarbejder med one2move, som er en landsdækkende kæde af selvstændige biludlejere. One2move har mottoet ”lavpris biludlejning”, så du altid kan leje en pris til en rigtig god pris.

Uanset om du skal til et vigtigt kundemøde, eller har lovet familien en shoppetur til Odense, har CiPe:Care bilen til dig. Til kundemødet kan du leje en pæn firmabil, så du ankommer med stil. Og til shoppeturen kan du leje en lille mikrobil, så du let kan parkere den. Står du overfor at skulle flytte, klarer CiPe:Care også flyttebilen til dig, så du kan flytte det hele i ét læs.

Så uanset, om du befinder dig i Aarup, Langeskov, Odense eller Nyborg, er der altså hjælp at hente, hvis din bil er gået i stykker. Med en bil fra CiPe:Care Biludlejning, slipper du for besværet med at transportere dig rundt. Du får den samme frihed, som du ellers har, og på den måde har du mere tid til at bruge sammen med din familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *