home Blandet Erhverv Har du problemer med temperaturen i dine erhvervslokaler?

Har du problemer med temperaturen i dine erhvervslokaler?

For at opretholde den rigtige temperatur og luftbalance i større lokaler som for eksempel industri- og sportshaller eller salgs- og udstillingslokaler, er det vigtigt, at luften cirkuleres rundt i lokalet. Normalt stiger den varme luft op ad, hvilket betyder, at det kan blive koldt i lokalet, hvis der er højt til loftet. Hvilket der for det meste er i erhvervslokaler og haller.

Et andet problem kan være, at lokalets indretning ikke tillader, at man installerer et almindeligt anlæg.

Derfor kan det være en god ide for mange at få installeret et kalorifere anlæg. Foruden at opretholde den rette temperatur kan du desuden opnå betydelige besparelser på din varmeregning ved at få tilkoblet et kalorifere anlæg.

Man anvender et kalorifere anlæg sammen med enten en varmecentral eller ved at tilkoble det til et eksisterende centralvarmeanlæg.

Anlægget fungerer ved at blæse luft gennem en varmeveksler, som tilfører varmt vand fra centralvarmeanlægget. Derved skabes der varm luft.

Luften med den aktuelle rumtemperatur cirkuleres igennem varmeveksleren, hvorved luften stille og roligt opnår den ønskede temperatur. På den måde kan anlægget om vinteren anvendes til at opvarme lokalet med.

Om sommeren, hvor der let bliver alt for varmt i lokalet, kan man derimod bruge anlægget til at ventilere rummet. Det gøres ved, at man lukker for varmtvandstilslutningen. På den måde varmes luften ikke op.

Der kan opnås store besparelser på varmeregningen, hvis kalorifere anlægget installeres under loftet, da der dermed skabes en effektiv cirkulation.

Har du brug for et kalorifere anlæg? Hos Varo Teknik kan du leje kalorifere anlæg. Det er muligt at leje anlæggene med forskellige styrker. På den måde kan lige netop dine behov opfyldes. Har du et meget stort erhvervslokale – måske en fabriks- eller industrihal – er det nødvendigt med et kalorifere anlæg med en stor styrke, mens et udstillingslokale kræver en mindre styrke.

Hos Varo Teknik tilbydes styrker på mellem 16 og 50 kWh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *