home Samfund Har vi haft besøg fra rummet?

Har vi haft besøg fra rummet?

Det har i rigtigt mange år været et tabu, at tale om UFO’er, det det er blevet latterliggjort, og til dels stadig bliver det. Men specielt efter, at det Amerikanske luftvåben og Pentagon, gik ud og verificerede flere videoer af uidentificerede flyvende objekter (der blev lækket til New York Times i 2017), bliver det nu taget seriøst på allerhøjeste niveauer.

Verificerede videoer er kommet frem, og samstemning med udtalelser fra tidligere US Navy personale bl.a Kevin Day og Jagerpiloten Chad Underwood, der gengiver i detaljer om objekternes færdigheder, der på alle måder overgår menneskets tekniske kunnen (kendt jordisk teknisk kunnen).

Faktum er;

– Disse objekter kan bevæge sig i luften som ingen kendt (jordisk) teknologi kan udføre.

USA’s flåde om disse billeder: De er ægte, men vi ved ikke, hvad det er! Videooptagelser fra 2004 og 2015 viser uidentificerede flyvende objekter i nærheden af jagerfly fra USA. Myndighederne aner ikke, hvad objekterne er. Det drejer sig om en optagelse fra 2004 og to optagelser fra 2015, der blev offentliggjort af New York Times og To The Stars Academy of Arts & Science i december 2017.

De tre videofilm af uap’er er kendt blandt ufo-entusiaster under navnene FLIR1, Gimbal og Go Fast.

– Disse objekter kan bevæge sig frit fra luft til vand, som ingen kendt (jordisk) teknologi kan udføre.

Der findes flere videooptagelser med infrarødt kamera, radardata og ganske mange troværdige vidneudsagn fra flådens egne folk. De understøtter alle UAP’ernes uforståelige evne til frit at bevæge sig fra atmosfæren og ned under havets overflade.

Vi er begyndt at kunne måle og filme noget mærkeligt over og under havets overflade. Men vi forstår ikke helt, det vi pludselig er blevet i stand til at observere. Der er noget til stede, vi ikke kan forklare med gængs teknologi og kendt videnskab. Et uforklarligt fænomen som ser ud til at kunne accelerere pludseligt, bevæge sig unaturligt hurtigt, og uden at sætte spor. En teknologi som frit kan bevæge sig gennem atmosfæren og ned i havet – og så er det svært at fange på film.

Vi ved endnu ikke, hvad det er, vi har fået øje på. Men det har egenskaber, som bryder med vores opfattelse af virkeligheden. Vi ved heller ikke, hvor det kommer fra, eller hvad det skal. Vi ved kun, at der er noget!

Vi må erkende, at der findes noget – en teknologi – som ikke er tilgængelig og som ikke kan forklares ud fra vores teknologiske formåen. Vi må nok komme til den erkendelighed som menneskehed, at vi ikke er så overlegne teknologisk som vi tror – vi er faktisk ret primitive set i et historisk perspektiv.

Den simpleste forklaring er ofte den rette. Teknologien er med stor sikkerhed ikke jordisk – ellers er der noget grundlæggende som vi mennesker ikke forstår eller kan opfatte.

Kendt Fysiker Michio Kaku – Om Paradigmeskiftet indenfor de uidentificerede objekter

Den kendte fysiker Michio Kaku, fortæller I en video om sit syn på paradigmeskiftet indenfor det videnskabelige, når det handler om UFO’er – se video med ham her – https://youtu.be/YebZyAzLZuc

Nye UFO-høringer bekræftes af Kongressen

Nye offentlige høringer ”Congressional Unidentified Aerospace-undersea Phenomena (UAP)” kan forventes, når National Defense Authorization Act 2023 (NDAA) UAP-sprog er skrevet ind i loven.

Som rapporteret af Dean Johnson er sproget i Intelligence Authorization Act (IAA) 2023 nu pakket ind i NDAA og inkluderer vigtige whistleblowerbeskyttelser.

Kilder har fortalt, at NDAA kan vedtages “om uger” efter det kommende midtvejsvalg i november. Selvom det advares om, at der ikke er nogen sikkerhed med hensyn til den nøjagtige tidslinje på grund af politiske splittelser, ændringer i den politiske sammensætning efter midtvejsperioder og den Ukrainske situation.

Kilder har dog udtalt, at offentlige høringer kan forventes, efter at NDAA er underskrevet i loven, og at whistleblowere allerede er blevet kontaktet for at tale for kongressen. Der har været nogen tvivl om, hvorvidt nogen whistleblowere, der vidner, kunne støtte deres påstande. Imidlertid hører vi fra bl.a. Liberation Times, at flere politiske og forsvarskilder, at en betydelig mængde information, der involverer hemmelighedsfuld UAP-bjergninger og reverse-engineering-programmer, er blevet verificeret af Kongressen.

UAP Love med Whistleblower ordning

I en tale til Liberation Times kommenterede journalist og filmskaber Jeremy Corbell:

“Regarding the mystery of UFOs, the Silver Bullet is coming. The moment it is understood by the public that not only have we obtained spacecraft – fabricated by a non-human intelligence – but that we have also been attempting to reverse engineer that technology for decades… Pandora’s box is finally open. This new legislation to provide amnesty and immunity for those involved in these programs to come forward is a potential game changer. I have personally spoken with numerous individuals who have had roles in these legacy UFO exploitation programs.”

Med hensyn til repressalier kommenterede Corbell:

“The fear has always been reprisal, and that fear has always been justified. Pushback has occurred against these people as recently as this year. And as has been predicted – the closer the public gets to the good stuff – the more the pushback has increased. make no mistake… the world is creaking under the stress and the weight of the UFO reality. And now we have an opportunity for this truth to be revealed, and our society will forever be changed by it.”

Med sådanne oplysninger nu bekræftet og løbende frustrationer med UAP All-domain Anomaly Resolution Office (AARO), menes der at være et presserende behov fra Kongressen for at offentliggøre flere oplysninger og besvare løbende spørgsmål vedrørende oprindelsen og operatørerne af uidentificerede fartøjer, så snart NDAA-sproget er indført ind i loven.

I juli 2022 fortalte en insider fra forsvarsministeriet (DoD) til Liberation Times, at verificerbare oplysninger var blevet givet:

“Laws are not written in a vacuum. Behind closed doors, lawmakers have met with current and former government insiders who have provided multi-source and verifiable information that has shaped the language we are seeing today. The wording is very specific, and many who are aware of the history of this subject will immediately understand why January 1, 1947, is the date to which the Comptroller General must use as “day one” of their compiled intelligence review and report that is due to Congress.”

På det tidspunkt kommenterede næstformand for Senatets udvalgte efterretningskomité, Marco Rubio, om vigtigheden af ​​IAA (indeholdende sprog for whistleblower-immunitet) og udtalte:

‘This years Senate’s Intelligence Reauthorization was approved unanimously and is the most consequential one ever offered.’

Undersøgende reporter, George Knapp, har også kommenteret emnet verificerbare oplysninger, der er givet til Kongressen. I en nylig episode på Coast to Coast AM kommenterede han:

“It’s clear that somebody has been sharing information with them. I can tell for sure that there are people who have met with them and have told them not only that there are these legacy programs that have materials, and by materials I don’t mean just scraps of metal from the ground, but intact craft, remains – physical remains – of beings.

“Those stories have been floating around for a long time. I know that there are a couple of people in particular who know about this stuff, down to the point of the buildings where this stuff is stashed, who are willing to come forward if they are protected. And now this legislation indicates they will be protected as whistleblowers, that their security clearances will not be revoked, and it’s pretty exciting.”

Det er underforstået, at der er mennesker inden for DoD og efterretningssamfundet, der opfordrer til, at formidlingsprocessen fremskyndes på grund af eskalerende spændinger mellem USA og Rusland. Sådanne mennesker peger på Ronald Reagans historiske tale, da han udtalte, at en fremmed trussel kunne bringe nationer sammen.

Når NDAA-sproget er underskrevet i loven, kan der forventes en byge af aktivitet i forbindelse med UAP-spørgsmålet, når whistleblowere er overbevist om, at de har beskyttelse. Det bliver bestemt spændende at høre om her i slutningen af 2022.

Hvad er muligheden for andre civilisationer i galaksen

Der findes en scala der hedder ”The Kardashev Scale” – og der findes en rigtig god video, som beskriver dette med den kendte fysiker Michio Kaku: https://youtu.be/PxwPfPWrOCA.

I Kardashev skalaen, er der tre trin. De er baseret på hvor meget en cicivilisation kan producere og hvor god civilisationen er til at bruge denne energi.

Det første trin er en Type I civilisation, og da er vi vel ca. 100-150 år fra at vi kan blive en sådan civilisation i forhold til vores tekniske formåen. En Type I civilisation kan bruge og gemme alt den energi som er på dens planet. Dvs. vi er en ikke en Type I civilisation endnu. Spørgsmålet er her mere om, om vi overhovedet når dertil uden at tilintetgøre os selv.

Type II – Plays with stars – samme som Type I, men her kan vi bruge og gemme energi over flere stjerner og planeter – Her kan vi måske være om 1000 år.

Type III – Galactic civilization – Er en galaktisk civilization, der har formået og den tekniske kunne til at bruge og gemme ernergien fra tusinder af stjerne, sorte huller over en hel eller flere galakser. Vil nok tage vores civilisation over 100.000 år før vi kan nå dette punkt.

Fermi Paradokset & Drake Ligningen

Kadashev skalaen bringer os også ind på om vi overhovedet når så langt i vores udvikling og tekniske formået, og at vi ikke uddør ved en eller andet katastrofe – og man kan stille sig selv spørgsmålet om hvor mange civilisationer, der måske er i vores galakse Mælkevejen. Men hvor er alle de andre civilisationer henne? Ja, vi har nok allerede mødt dem, som vi beskriver ovenover – Da er de nok så meget mere avancerede end os primitive jord-væsner, at det ikke giver mening for dem at interagere med os, men måske nærmere studere os. Fermi-paradokset søger at besvare spørgsmålet om, hvor rumvæsnerne er. 

I betragtning af at vores solsystem er ret ungt sammenlignet med resten af ​​universet – omkring 4,5 milliarder år gammelt, sammenlignet med 13,8 milliarder – og at interstellar rejse kan være ret let at opnå givet nok tid, burde Jorden allerede have været besøgt af rumvæsner, og det er nok også det der faktisk er mest sandsynligt. 

Der synes at være tre generelle måder at besvare Fermi-paradokset på:

 1. Det er usandsynligt for ET’er at udvikle sig og udvikle rumfartsevne. Der kan være mange årsager til dette, men hele samlingen af ​​faktorer, der kan udelukke evnen til galaktisk kolonisering, er blevet kaldt det store filter.
 2. ET’er har rumfartsevne, men udøver det ikke.
 3. ET’er har udøvet rumfartsevne til vores region af universet, men de forbliver skjulte.

Paradokset har fået sit navn fra den nobelprisvindende fysiker Enrico Fermi, som angiveligt fremførte ovenstående pointer under en afslappet frokostsamtale i 1950. Og implikationerne har fået astro-biologer og andre videnskabsmænd til at klø sig i hovedet i årtierne siden.

Hvor mange civilisationer kan der være? For at besvare spørgsmålet kan man bruge det der hedder Drake Ligningen. Drake-ligningen fortæller os sandsynligheden for, at der er andre avancerede teknologiske civilisationer, der venter på os blandt stjernerne.

Ligningen ser sådan ud: “N = R* • fp • ne • fl • fi • fc • L”

Antallet af intelligente, påviselige fremmede civilisationer estimeres af Drake Equation . Med SETI-instituttets ord har ligningen – skrevet som “N = R* • fp • ne • fl • fi • fc • L” – med følgende variable:

 • “N: Antallet af civilisationer i Mælkevejsgalaksen, hvis elektromagnetiske emissioner kan detekteres.
 • R*: Hastigheden for dannelse af stjerner, der er egnede til udvikling af intelligent liv (antal pr. år).
 • fp: Brøkdelen af ​​disse stjerner med planetsystemer.
 • ne: Antallet af planeter pr. solsystem med et miljø egnet til liv.
 • fl: Den brøkdel af passende planeter, hvorpå der rent faktisk optræder liv.
 • fi: Den brøkdel af liv, der bærer planeter, hvorpå intelligent liv opstår.
 • fc: Den del af civilisationer, der udvikler en teknologi, der producerer sporbare tegn på deres eksistens.
 • L: Den gennemsnitlige tid, sådanne civilisationer producerer sådanne tegn (år).”

Ingen af ​​disse værdier er kendt med nogen sikkerhed lige nu, hvilket gør forudsigelser vanskelige. Så Fermi-paradokset er grobund for spekulationer, og videnskabsmænd og lægfolk har fremført bogstaveligt talt hundredvis af mulige forklaringer gennem årene.

Se denne video fra Science Time, der har Neil deGrasse Tyson med som speaker – omkring Fermi Paradox https://www.youtube.com/watch?v=y3SrZBhXGnc

Er vi blevet kontaket? Ruwa UFO observation og kontakt

Den 16. september 1994 var der en UFO-observation uden for Ruwa, Zimbabwe. 62 elever på Ariel-skolen i alderen mellem seks og tolv hævdede, at de så et eller flere sølvfartøjer stige ned fra himlen og lande på en mark nær deres skole.

Alle børnenes fortælling var enstemmig over hvad det var de så denne dag. De grundlæggende detaljer om observationerne var ret konsistente. En eller flere sølvgenstande, normalt beskrevet som skiver, dukkede op på himlen, som derefter fløj ned og landede på en mark med buske og små træer lige uden for skolens ejendom.

Børnene fortalte at mellem et og fire væsner med store øjne og klædt helt i sort, forlod deres ”skib” og nærmede sig børnene. På dette tidspunkt løb mange af børnene, men nogle, for det meste de ældre elever, blev og så på, hvordan de nærmede sig.

Havard Professor interviewede vidner

I november samme år besøgte Harvard University professor i psykiatri John Mack, Ariel-skolen for at interviewe vidnerne.

Ifølge Macks interviews, da kommunikerede væsnet eller væsnerne derefter telepatisk et miljøbudskab til børnene, før de vendte tilbage til fartøjet og fløj væk.

I Macks interviews fortæller en femteklasse, hvordan de blev advaret “om noget, der kommer til at ske”, og at ” forurening ikke er godt”. En elleveårig pige fortalte Mack “Jeg tror, ​​de vil have folk til at vide, at vi faktisk gør skade på denne verden, og vi må ikke blive for teknologiske”. Et tredje barn sagde, at han fik at vide, at verden ville ende, fordi vi ikke tager sig af planeten”.

Mack rapporterede til verden, at begivenheden var ægte, at børnene fortalte sandheden, og at rumvæsner faktisk havde besøgt Zimbabwe den dag.

Fastholder at det, der blev rapporteret, er sandt

Flere af vidnerne fastholder den dag i dag, at det, der blev rapporteret, er sandt. I 2014 talte Mail & Guardian med et vidne, som sagde, at hun frygter, at væsnerne vil vende tilbage, og at hun kan fornemme, hvornår de er tilbage i atmosfæren. I juni 2021 talte Barstool Sports -skribenten Zah i et interview om at være elev i Ariel den dag. Han fortalte, at han så et skarpt lys komme ned fra himlen og rumvæsener forlader det. Andre vidner blev interviewet til 2020-dokumentaren “The Phenomenon” og talte om, hvordan oplevelsen har påvirket dem, ligesom de genfortæller om oplevelsen og de budskaber der kom fra de fremmede.

Der er stadig folk, der ikke godtager John E. Macks konklusioner, da de mener, at disse er partiske og forudfattet imod det han gerne ville have dem til at sige. Der landede højst sandsynligt et eller andet, måske et fremmed rumskib, der den dag og kommunikerede telepatisk med denne håndfuld børn. Vi vil aldrig rigtig have nogen god ide om, hvad der skete eller ikke skete den dag. Nogle af børne hævdede dog, at der overhovedet ikke skete noget – husk på, at “intet overhovedet” er, hvad tre fjerdedele af eleverne rapporterede.

Men det, at børnene kan være blevet påduttet deres historie, eller i en eller andet grad blevet tilskyndet til at sige bestemt ting, og blevet overbeviste om, at de har mødt rumvæsener kan ikke fuldstændigt udelukkes. Men vi må tage til eftertanke, at de som voksne alle fortæller samme historie, bl.a. jvnf. Filmen ”The Phenomenon”.

Hvis det, børnene hævder virkelig skete, (som de også siger som voksne), at et fremme rumskib besøgte dem, da tror jeg bestemt ikke, at dette var et ”tilfældigt” møde. For det første vil de fremmede ikke skabe panik ved at lande midt i en storby, men hellere et sted ude (væk fra myndigheder), hvor de kunne kommunikere deres budskab.

Måske de netop havde udset sig børn, da de ikke er forudindtaget, og de er næste generation, som med denne besked bedre ville kunne videreformidle budskabet i fremtiden. Man ville ikke på samme måde tro på voksne, da de kan have ”iscenesat” dette. Men det er selvfølgelig stadig til fortolkning.

Men uanset hvad, så er der noget derude, som vi ikke forstår, men som øjensynligt snart bliver synligt for os via de løbende amerikanske kongreshøringer om emnet. Vi ser frem til dette – og håber du blev lidt klogere på UAP’erne og om hvor vi står henne som civilisation og menneskehed – en ny virkelighed er måske på vej – der måske vil redefinere vores syn på virkeligheden og forståelsen af os selv.

Kilder & Referencer

TV2 Nyhederne – https://nyheder.tv2.dk/2021-09-02-han-mistede-alt-efter-at-han-saa-det-uidentificerede-objekt-paa-skaermen

New York Times – https://www.nytimes.com/2017/12/16/us/politics/pentagon-program-ufo-harry-reid.html

Mail & Gardian – https://en.wikipedia.org/wiki/Mail_%26_Guardian

Havard Professor John E. Mack – https://en.wikipedia.org/wiki/John_E._Mack

Brian Dunning, Skeptoid – https://skeptoid.com/episodes/4760

The Penomenon (2020 film) – https://en.wikipedia.org/wiki/The_Phenomenon_(2020_film)

Liberation Times – https://www.liberationtimes.com/home/exclusive-more-ufo-hearings-are-coming-as-whistleblowers-are-called-forward-and-legacy-programs-are-verified-by-congress

University of Rochester – https://www.rochester.edu/news/are-we-alone-in-the-universe/

Space.com – https://www.space.com/25325-fermi-paradox.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *