home Hus, Have & Auto Højbedsmuld & Køkkenhave

Højbedsmuld & Køkkenhave

Højbedsmuld velegnet til højbede & Køkkenhave

Når man skal have anlagt nye højbede, så kan det være en rigtig god idé at få købt sig noget højbedsmuld, da denne muld er særdeles velegnet til højbede. Dette skyldes at højbedsmulden holder godt på fugtigheden og gør jorden let at arbejde med.

Hvis du bruger anden jord, som ikke er beregnet til højbede eller krukker, så vil du opleve at jorden tørrer hurtigere ud, du vil skulle vande mere og planterne vil ikke trives ligeså godt som de ville med højbedsmuld beregnet til højbede.

Der kan plantes direkte i højbedsmulden, og den er særdeles velegnet som færdig jordblanding i til højbede, men også krukker og lign. Højbedsmulden kan også bruges som jordforbedring til alle jordtyper, f.eks. til jordforbedring i haven, køkkenhaven eller til den nyoprettede køkkenhave. Højbedsmulden gør lerjorden let at arbejde med, og øger sandjordens evne til at holde på vand og næring, hvilket resulterer i bedre vækst for planterne.

Du kan bruge højbedsmuld til:

  • Højbede
  • Krukker og lign.
  • Grøntsager, blomster og lign.
  • Til jordforbedring i f.eks. køkkenhaven
hoejbedsmuld
Højbedsmuld Bigbag fra Havehandel.dk

Højbedsmuld blanding

Blandingen af kompost, muld, sand og naturgødning, bevirker at du kan plante direkte i den lette og naturberiget jord. Dvs. du skal ikke gøde eller lignende. Det er vigtig at blandingen af højbedsmulden har den korrekte modning. Den korrekte modning er vigtig for at sikre et godt udbud af fugt og luft i komposten, og for at undgå spiring af ukrudt og insekter. Spørg gerne ind til dette inden du bestiller, med mindre det står i tekst (på f.eks. webshop).

Du kan med fordel bestille en Bigbag med højbedsmuld, dette er både billigere og nemmere – end hvis du selv skal køre og hente poser i det lokale byggemarked. BigBag´en bliver leveret lige til adressen og er nem at fylde direkte over i trillebør og ud i haven til køkkenhaven eller højbede og lign.

Vi anbefaler denne højbedsmuld blanding fra Havehandel.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *