home Design, livsstil & Mode Hundelegetøj og Sikkerhed

Hundelegetøj og Sikkerhed

Selvom din hund må tilbringe nogle dage alene, må den ikke bruge det meste af sin tid i kedsomhed. Mens der kan være en bred vifte af favoritter i legetøjskassen til din hund at lege med, er nogle legetøj og godbidder bedst afskåret, inden du forlader huset.

Rawhides, for eksempel, er sjovt for hunden, men kræver tilsyn – Da det kan splintre. Ligeledes kan ældre plys legetøj åbne efter mange runder af slæben og legen, hvilket fritlægger plastik-piperen indeni. Når du beslutter, hvilke legetøj der skal gå ud, skal du tænke på sikkerheden først og overveje dem, der er mindst tilbøjelige til at rive, splinter eller på anden måde udgøre en risiko for din hund, og specielt hvalpe.

Overvej disse muligheder:

Gummi legetøj er for det meste lavet af tykt gummi for at kunne modstå op til mange timers tygning. Disse punkteringsresistente hundelegetøj er holdbare, sikre og sjove.

De syntetiske Nylabone tyggeben giver hunden en god smafsoplevelse, og har en form som hundene elsker, men splinter ikke som ægte knogler. De er lavet med ægte kødjuice indeni, som giver en god smag, ligesom de også forhindre plak build-up og masserer tandkødet samtidig med at de hjælper med at lindre kedsomhed. Hvis din hund er en aggressiv tygger, er det måske ikke det bedste valg.

Interaktivt legetøj, lavet af plastik. Kan med stor virkning, engagerer din hunds sind, mens du er væk. En Godbids Bold, for eksempel, er designet, så du kan smække godbidder indeni, der kun kommer ud, når din hund tygger, og prøver at få fat i dem med poterne osv.

Sikre hundeartikler og hunde legetøj holder hundens fantasi aktiv, afskrækker destruktiv adfærd, fremmer dental sundhed og giver dig ro i sindet. Og med de forskellige og tilgængelige størrelser af hundelegetøj er det nemt at finde en ny favorit til din hund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *