home Blandet Erhverv, Hus, Have & Auto Hvilket tag skal man vælge?

Hvilket tag skal man vælge?

Skal du til at bygge nyt hus? Hvis ja, så er der jo som bekendt utroligt mange overvejelser, som man skal gøre sig. Man skal tænke på alt fra størrelse, form, antal værelser, gulv, køkken, badeværelser og meget meget mere. Endnu en essentiel del er også taget! Det er ofte ikke noget, som nybyggere bekymrer sig meget om, men det burde de. Taget er både utroligt vigtigt for den praktiske del i forhold til isolering, men også rigtig vigtigt for det æstetiske i huset.

På mange ældre huse ser man en stor trend i stråtage og hvis man gerne, den dag i dag, vil være anderledes og give sit hus et helt specielt look, så er det faktisk stadig muligt at få lagt et stråtag, som er lige så isolerende som et tag med tagsten.

Står du og drømmer om det anderledes, kan et stråtag i den grad være en mulighed, for at sætte prikken over i’et på dit hus. Der er flere, der arbejder med den slags, men det kan varmt anbefales at gå til den mange års-erfarede udbyder i Nordsjælland, nemlig Tækkemanden Horneby. Thomas står bag virksomheden og har ejet den de sidste 13 år. Ydermere har han arbejdet som håndværker i mere end 25 år og står nu som mester i sin egen virksomhed. Årene fortæller meget om hans erfaring, men referencerne siger mere: Han har nemlig udført arbejde for mange og der findes masser billeder af dette i galleriet, på Tækkemanden Hornebys hjemmeside.

Hvis det ikke er fordi, du er igang med et nybyggeri, men bare skal have lavet et eftersyn eller andet reparation på dit nuværende stråtag, så klarer han også det. Han tager imod små såvel som store opgaver og yder altid sit bedste, for det perfekte resultat. Så har du spørgsmål eller søger du et uopfordrede tilbud, så ring til Tækkemanden på 25 21 77 52

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *