home Design, livsstil & Mode Interieur og Design 2017

Interieur og Design 2017

Interieur og Design

Jeg havde den store fornøjelse at have besøg af en familie, der havde været forbi min butik, Interieur & Design på Hovedgaden 2 i Birkerød, for 3 år siden. De viste mig billeder af deres hus, som de netop havde solgt. De fortalte at, køberen havde insisteret på, at han ville overtage huset med møbler, hvilket havde været til forhandling. De ville ikke gå i detaljer omkring handlen, men de blev i hvert fald enig om en pris – Så de skulle u ud og købe nye møbler. De gjorde det også klart, at de faktisk havde fået en pris der var højere end det, som de selv havde betalt for møblerne. Det er jo fantastisk for dem, at de fik en god pris, og de nye ejere fik det hus de ønskede med nogle flotte møbler.

Men hvorfor synes jeg, at det her scenarie er interessant? De gik direkte over og kiggede blandt min brugskunst, og det fik mig til at tænke på det lille økosystem, jeg havde skabt. Folk genbruger i stigende grad, og det fascinerer mig som koncept. Jeg er faktisk rigtig stor fan af det, og jeg kan mærke, at det kommer til at præge fremtiden indenfor indretning. Man har ikke længere noget imod at købe “second hand” møbler, og det er i sandhed en fantastisk udvikling i den vestlige verden, der har det med at være et “køb og smid væk samfund”.

Sælg & køb din brugskunst

Jeg har taget det til mig, og jeg udvider min afdeling for brugskunst. Hvis du selv har nogle interessante genstande, du ønsker at sælge, er du meget velkommen til at kigge ind. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at se, hvad jeg ellers tilbyder på min hjemmeside www.interieur-design.dk.

Med venlig hilsen

René

 

Interieur & Design på Hovedgaden 2 i Birkerød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *