home Blandet Erhverv JENSEN BYG APS

JENSEN BYG APS

Velkommen til JENSEN BYG APS 

Vi er dit lokale byggefirma i København. Vi er beliggende på Frederiksberg og udfører opgaver i hele København og resten af Sjælland. Ved forespørgsel kan der udføres opgaver i resten af landet.

JENSEN BYG APS udfører alt indenfor facaderenovering, renovering, murerarbejde, tagarbejde mv. Vi anvender materiale af højeste kvalitet så dit produkt holder i mange år. Vi er behjælpelige fra start til slut under hele dit byggeprojekt. Vi sørger for koordinering, indhentning af byggetilladelser, logistik planlægning og at alle involverede faggrupper spiller sammen. 

Trænger din facade til en opfriskning? JENSEN BYG APS står klar til at renovere din facade så dit hus fremstår som nyt. Vi er fokuseret på at levere et færdigt produkt som du kan nyde i mange år frem. Dette sikrer vi, ved at anvende kvalitetsprodukter. Er det ikke kun facaden der trænger til en opfriskning, men derimod hele huset eller lejligheden, så udfører vi også gennemgribende renovering inkl. Bad og køkken. Vi kan også vejlede dig i hvordan du bedst muligt kan sænke din el-regning ved at vælge bæredygtige og miljøvenlige materialer. Er du i tvivl om hvordan dit projekt skal forløbe og hvor gennemgribende det skal være, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud og en snak om hvad der er den rigtige løsning for dig og din bolig.

En gennemgribende renovering kræver ofte byggetilladelser og dokumentationer på at det udførte arbejde er gjort korrekt. Hos JENSEN BYG APS hjælper vi dig med at udarbejde og sende ansøgningerne og de dokumenter din renovering kræver.

JENSEN BYG APS tilbyder også alle former for murerarbejde. Vi har fokus på et solidt håndværk og et flot resultat. Vi stiller vores ekspertise og faglige viden til din rådighed og i samarbejde med dig udarbejder vi en plan for dit byggeprojekt. Er taget utæt klarer vi også den. Ønsker du kviste, ovenlysvinduer eller en ny tagterrasse, tilbyder vi totalløsninger indenfor dit tagarbejde som passer til dit hjems personlighed og arkitektur.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *