home Blandet Erhverv John’s Kagehus

John’s Kagehus

Johns Kagehus er specialiseret i brød og kager. Personalet er bestående af et erfarent og dygtigt team, der hver især har sine spidskompetencer inden for bagerfeltet. Kagehuset går op i høj kvalitet, hvilket afspejles i de nøje udvalgte råvarer, der bidrager til lækre produkter i form af brød og kager. Lokationen er i Kastrup, hvilket også betyder at størstedelen af kunderne kommer fra Storkøbenhavn og primært Amagerområdet. Kagehusets succes har resulteret i flere førstepladser i adskillige konkurrencer. Der bliver årligt deltaget i ”Årets kage” og ”Danmarks bedste brød” og derudover indsamlet inspiration fra udlandet for at bevare den innovative tilgang til bageri og konditori.

Kagehuset består af 10 ansatte der altid er klar til at byde kunderne velkommen. Derudover er et stort fokusområde også konditori til bestilling i henhold til eksempelvis lagkage i forbindelse med fødselsdag, dåb eller bryllup. Derudover er det væsentligt at pointere, at John’s Kagehus benytter økologiske råvarer, som mel, der derfor er en moderne, sund og kvalitetsbevidst tilgang til bagning. Derfor er Kagehuset et godt alternativ og valg, da niveauet på brødene og kagerne  samtidigt er med til at gøre det pågældende arrangement til en endnu større succes grundet de unikke og delikate smage fra produkterne.

Kagehuset er meget fleksibel i forhold til hvilken type kage, størrelse og sammensætning, hvilket er en stor fordel og service for kunderne, når de står i en beslutningssituation i forbindelse med den fest eller arrangement, der er ved at blive planlagt. Der er alt fra Flødekage, Othellolagkage, Fromagelagkage til Frugttærte og andet, hvilket er varianter til enhver smag. Kagerne laves som nævnt i forskellige størrelser og varierer helt fra 12-50 personer efter ønske og behov.

Så hvis der ønskes lækre kager til dit næste arrangement er Johns Kagehus et sikkert valg.

Er du yderligere interesseret i at vide mere? Så kig på Kagehusets hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *