home Blandet Erhverv Kødbyen Diner Transportable

Kødbyen Diner Transportable

Står du og mangler catering?

Så læser du det helt rigtige sted. Hos Kødbyens Diner Transportable i Lynge har vi mad til ethvert arrangement. Vi tilbyder catering i Lynge, Hillerød og på resten af Nordsjælland. Hos os kan du få den perfekte selskabsmenu til både fødselsdag og andre fester såsom konfirmation eller barnedåb. Hos os kan du få alt fra skræddersyede menuer og brunch, til tapasanretninger, sæsonmenuer (julefrokost og nytårsmenuer) samt receptionsmenuer. Vi kan også tilbyde dig lækre grillmenuer, der sammensættes efter behov, lyst og smag. Vi har nøje udvalgt vores råvarer, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Derfor er du altid sikret frisk og lækker mad, der er lavet fra bunden. Hos os ved vi, at tillid er et vigtigt parameter, og derfor betaler du først, når du får leveret.

Et eksempel på en af vores lærke menuer, er vores tapas. Her får du alt, hvad hjertet begærer i den bedste spanske stil. Tapas er betegnelsen for en række mindre spanske retter, og mange kender også retterne som fingermad, der både kan bruges som appetitvækkere og eller sammensættes til et helt måltid. Retterne vil suppleres med lækkert italiensk brød. Vores tapas er inspireret af et mix mellem det nordiske, spanke og italienske køkken. Her byder vi på søde, salte og spicy smagsoplevelser, der sender dig i den syvende himmel. Tapasretterne kan bruges til mange forskellige lejligheder, såsom receptioner eller fødselsdage. Kun fantasien sætter grænser, når der skal serveres tapas!

Hos os har du ikke kun muligheden for lækker mad, vi tilbyder nemlig også leje af lokale. Så skal du bare medbringe det gode humør. Vi arrangerer gerne selskaber, kurser, receptioner, bryllupper, barnedåb, fester og messer. Adressen er Idrætsvej 14, 3540 Lynge.

Ring på telefon +45 7022 2053. Vi modtager med glæde dit opkald, og forklarer gerne retterne m.m., såfremt der opstår tvivl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *