home Blandet Erhverv Kontorhoteller skubber iværksætteriet i den rigtige retning

Kontorhoteller skubber iværksætteriet i den rigtige retning

Alle større byer i verden har de store, glasfyldte komplekser, hvor op til flere firmanavne pryder facaden. De majestætiske kontorbygninger udsmykker byernes ”sky-line”, uanset om man kan lide dem eller ej. Æstetikken er heller ikke det mest væsentlige når det kommer til disse kontorhoteller. Det handler mere om, hvad der sker inde i dem.

I dag er det nemlig sådan, at kontorfirmaer ofte får mere ud af at bosætte sig i et kontorhotel, frem for at ligge isoleret i vejkanten uden for byen. Der er kommet en kultur, der gør, at de indsatte i højere grad trives, når de deler bygning og møbler med andre kontorer, der ikke nødvendigvis arbejder inden for den samme branche. Det sætter gang i kreativitet og iværksætteri hos mange – og det kan virksomhedslederne i den grad bruge til noget.

Flere hjerner – flere idéer til kontoret

Man behøver ikke arbejde klods op ad hinanden dagen lang for at kunne udnytte hinandens kreativitet på arbejdspladsen. Der er mange metoder til, hvordan man bedst kan udnytte de mange kræfter. Mange virksomheder laver workshops med hinanden og arbejder sammen tværfagligt med hinanden i ny og næ. Det giver både noget afveksling fra den daglige rutine, men også muligheden for at de indsatte kommer lidt ud af boblen på deres eget kontor og stifter bekendtskab med andre ligesindede.

Derudover er der de mere sociale arrangementer, hvor der har været en udvikling de seneste år. Firmaerne er blevet langt mere opmærksomme på trivsel blandt deres medarbejdere, og derfor er der langt flere initiativer, som de ansatte kan gøre brug af. Både de mindre, som egne firmature, men også foredrag og fester med resten af kontorbygningen. Det sociale sammenværd øger glæden hos mange medarbejdere, der derefter går tilbage til deres eget kontor med fornyet energi og iværksættertrang.

Endnu en fordel ved kontorfællesskaber er fælles kontorinventar. Mange af disse kontorer kommer nemlig indrettet med kontormøblerne til ethvert behov. Hæve sænkeborde til skriveborde, kontorstole, kontorartikler, whiteboards osv. Du slipper med andre ord for selv at skulle erhverve dine kontormøbler, hvilket ellers kan være en stor udskrivning og regning, som de fleste iværksættere kan have svært ved at få råd til. Har du ikke særlige krav til kontormøbler, så er fælles kontorinventar ofte en rigtig god idé.

Nogle kontorhoteller adskiller sig fra hinanden, alt efter hvilke værdier, der lægges vægt på. Det ene kontorhotel kan være meget miljøbevidst, mens det andet sætter mere fokus på kreativ tænkning, når det kommer til løsninger. Derfor er det godt at forhøre sig om de forskellige steder, inden man sætter kryds på en eventuel lejeaftale. Kontorhoteller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *