home Penge & Økonomi Kviklån når man er 18 år

Kviklån når man er 18 år

Det at låne penge – Når man er under 25

Det kan være svært for unge under 25 at låne penge i banken. Er man ung, da har man endnu ikke haft mulighed for at vise, hvem du er, og hvad du står for, i økonomisk sammenhæng.
Dette betyder, at bankerne ofte er meget forsigtige med at låne penge ud. Når banken ikke kender den unges modenhed i forhold til at kunne og ville betale penge tilbage på et lån, da har den unge ingen kreditværdighed, og hermed kan man løbe panden mod en mur.

Kviklån - lån
Kviklån – lån

Forældre hjælp til lån

De fleste i en alder af 25 eller derunder studerer stadigvæk, og herved kan deres eneste indtægt ofte være SU suppleret med et lån. De fleste etablerede banker er lidt skeptisk over for unge, og vil gerne se en egentlig indtægt, inden de låner penge ud. Er den eneste indtægt SU, er dette en meget lav indtægt, som det er svært at finde penge til afbetaling af lån fra.
Tidligere kunne man ved hjælp af sine forældre få et lån. Havde man ikke selv sikkerhed for lånet, så kunne forældrene træde til ved at kautionere for lånebeløbet. De fleste banker er gået væk fra forældre kautioner, og derfor er dette ikke længere en mulighed.
Man kan som ung måske være heldig at låne pengene af sine forældre, men hermed vil der ofte være en masse følelser indblandet, og man vil ikke kunne administrere pengene frit, som man lyster. Derfor anbefales forældre lån ikke mere.

Lån pengene ved hjælp af kviklån

Skal man som ung under 25 bruge penge, skal man i stedet for se i markedet for hurtige lån, også kaldet kviklån. Her kigger man mindre på alder, og hvad man ejer. Markedet for hurtig lån, kigger fortrinsvis på, om du er registeret som dårlig betaler eller ej. Er du ikke det, er der stor mulighed for at få et mindre lån på kort tid.
Kviklån udbydere tager selvfølgelig en rente og nogle gebyrer for lånet. Dette kan man ikke undgå medmindre man har muligheden for at spare pengene op selv og hermed undgå at skulle låne penge online.
Skal man alligevel have et lån, da kan man ofte trods en alder under 25 år få et hurtigt lån hos en online bank. Ved et hurtig lån forstås, at lånet ofte ikke er så stort, og hermed kan man afvikle lånet over kort tid. Herved skal banken ikke bruge en masse sikkerhed eller kaution fra familie, da deres risiko for tab er væsentligt mindre end større lån. Se mere her >> Kviklån 18 år

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *