home Penge & Økonomi Kviklån med eller uden sikkerhed

Kviklån med eller uden sikkerhed

Hvis du opfylder nogle få simple krav, så kan det lade sig gøre at optage et kviklån, som er et online lån, uden sikkerhed allerede i dag – og få pengene på din konto i morgen!

Dine penge – til hvad du vil

Kviklån uden sikkerhed betyder, at man som låner ikke skal stille nogen form for sikkerhed for lånet. Kviklån ansøges over nettet, og du kan få penge på din konto allerede dagen efter – deraf navnet kviklån. Formularen til lånet udfyldes direkte online på nettet og du vil typisk få svar inden for 24 timer. Et andet lignende lån, er SMS lån. Med et SMS lån kan du dog ofte kun låne mindre beløb dvs. ca. 1000 kr., dog findes der enkelte udbydere der laver lån op til 15.000 kr. via SMS lån.

Kviklån – Kan være et godt lån

Kviklån uden sikkerhed kan være et godt lån til en ekstra regning, som skal betales nu og her eller andre uforudsete udgifter, f.eks. hvis tandlægeregningen blev lidt dyrere end man havde troet. Altså er kviklån super gode til løse problemer lige nu og her. Selvom lånet er uden sikkerhed gælder de samme regler ved kviklån med sikkerhed, det vil altså sige, at pengene er dine med det samme og at du må bruge dem på hvad du har lyst til.

Højere renter

Det man så skal være opmærksom på ved kviklån uden sikkerhed, er, at da lånefirmaet løber en højere risiko ved at der ingen sikkerhed er, så er renterne også væsentlige højere. Kviklån via et online lånefirma er generelt dyrere end et almindeligt banklån, og når det er uden sikkerhed, koster det endnu mere. Derfor er det en god idé at finde ud af hvad renten er på et kviklån ved de forskellige udbydere. Hvis du stiller sikkerhed, så vil renten være billigere.

Krav for at optage et kviklån

Der er dog stadig en række krav, du skal kunne opfylde, for at du kan optage et kviklån uden sikkerhed, f.eks. må du ikke være registreret i RKI. Derudover er det forskelligt, hvor gammel du skal være, for at kunne optage lånet. Nogle firmaer tilbyder dig lån allerede som 18-årig, mens andre kræver du er 21 år og endnu andre vil kun tilbyde dig lån, hvis du er fyldt 25. Du skal være bosiddende i Danmark og i nogle tilfælde skal du kunne påvise at du har en vis indtjening.

Efter finanskrisen er det sværere at optage lån i almindelige banker som f.eks. Danske Bank og Nordea, da de ikke låner deres penge til hvem som helst. Derfor har mange henvendt sig til nettet, for at optaget kviklån uden sikkerhed, da man her ikke skal igennem den samme lange godkendelsesproces. Men da næsten alle kan blive godkendt til et kviklån uden sikkerhed, er der altså også de højere renter.

Læs det med småt

Selvom der er højere renter, er det vigtigt man sætter sig ind i helt præcis hvor meget højere disse renter er. Derfor skal man huske at læse det, der står med småt. De vigtigste tal er den årlige omkostning i procent (ÅOP) og den samlede pris du skal give for lånet. Hvis du kender disse to tal og er indforstået med dem, undgår du at få et ubehageligt chok senere hen. Så optag aldrig et kviklån uden sikkerhed, uden at du har læst aftalen helt igennem.

Lån dine penge her

Renterne kan variere alt efter hvor meget du låner, hvor lang tid din tilbagebetalings periode er og hvor meget du betaler i tilbage i måneden, dvs. din månedlige ydelse.

Eksempler på Kviklån udbydere, kan du finde ved Tankpenge.dk, her kan du finde en nyttig oversigt over alle online låneudbydere, inkl. SMS Lån, Hurtig Lån og Forbrugslån osv.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *