home Blandet Erhverv Valg af Lagerhotel

Valg af Lagerhotel

Lagerhotel med Ordrehåndtering

Et lagerhotel er en virksomhed, der opbevarer andre virksomheders varer og typisk tilbyder at sende dem ud til slut-brugere og butikker, dette kaldes typisk “Pick and Pack” eller “Pick & Pack” og på Dansk “ordrehåndtering”, dog benyttes de andre oftest. Et lagerhotel tager sig også ofte af returvarer og lignende, dvs. et lagerhotel med ordrehåndtering er ofte et godt valg for webshops.

 

Lagerhotel & Webshops – Giver bedre fleksibilitet

Lagerhoteller med ordrehåndtering bruges derfor ofte af webshop ejere, og webshops, der har vokset sig store og derfor har brug for større lagerplads. De fleste webshops starter nemlig op hjemme i privaten, og vokser sig derfra langsomt større. Den udfordring, som de fleste webshops ofte møder er; at lageret til sidst er for småt og det også er svært at udvikle virksomheden, når der kun er få kvadratmetre til rådighed. Et andet problem, kan også værre, at det er svært at udvikle sig større, hvis kapitalen er bundet i store lokaleomkostninger. Det kan derudover også være svært for ny op-startede webshops at få de bedste fragtpriser fra start, hvilket kan svække virksomhedens konkurrenceevne både på kort og lang sigt.

Derfor vil det i mange tilfælde være en fordel at finde et godt lagerhotel med ordrehåndtering, hvor du kan lave en løsning, der passer til dit behov og budget. Dette kan hjælpe din virksomhed med en bedre fleksibilitet og økonomi, da du kun betaler for den plads og de ordrehåndteringer der er, du vil dermed fra start være lige så konkurrencedygtig som dine konkurrenter eller endda bedre.

 

Anbefalet Lagerhotel med “Pick & Pack”

Vi anbefaler dette lagerhotel med ordrehåndtering, som er belliggende i Frederikshavn i Nordjylland. De har både store og små kunder, som alle er rigtig tilfredse med den høje service og de lave priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *