Lil’ Atelier

Lil’ Atelier – økologisk baby- og børnetøj til drenge og piger

Du tror måske, at Lil’ Atelier er fransk, for Atelier betyder jo værksted på fransk. Brandet er dog pure dansk med rødder tilbage i Bestseller koncernen. Atelier, altså værksted, er en reference til den måde, Lil’ Ateliers style bliver til på. Nemlig i et lille værksted, hvor der bliver kælet for detaljerne, og prints bliver håndtegnet og udarbejdet. Her er der fokus på, at det er et flot, ordentligt og eksklusivt produkt, der ender med at blive produceret.

Lil’ Ateliers kollektioner er inspireret af naturen og gode tekstiler. Rolige og afdæmpede jordfarver. Med  Lil’ Atelier er tidløse stilarter og eksklusive styles til overkommelige priser, der er det bedste til din baby, dreng eller pige –  måske Lil’ Atelier snart flytter ind i jeres garderobe?

Meget af tøjet fra Lil’ Atelier er kønsneutralt og minimalistisk. Om du køber en jordfarvet trøje, en varm rødlig nuance eller en body – så er det uden betydning, om det er din dreng eller pige, der er så heldige at have det på! Uanset om du shopper til drenge eller piger, nyfødte eller store børn, så er Lil’ Atelier det ideelle brand. Er du er gravid eller skal give en barselsgave, så kan vi klart anbefale Lil’ Atelier, også selvom du ikke endnu kender kønnet, for meget af det henvender sig til begge køn.

Lil’Atelier hos Meandmommy.dk

Atelier er et nyt bud på børnemode med kvalitets metervarer og et særligt fokus på tidløse designs og harmoniske farver. Lil’ Atelier er en underkategori inden for Name It med sin egen luksuriøse linje, der følger sin egen stil og ikke afviger derfra. Lil’ Atelier er stiftet i 2019 og har 600 forhandlere. Lil’ Atelier forhandles i 15 lande, så på ganske kort tid har de formået at få international succes. Hos meandmommy.dk var aldrig i tvivl om at blive forhandler af Lil Atelier, da vi elsker det luksuriøse design og farver, men i den grad også det udtryk, som skinner igennem hos Lil’ Atelier. Lil’ Ateliers farvebillede er dæmpede, jordfarver og meget omhyggeligt sammensat. Det gør det let at mikse og matche tidligere, nuværende og kommende kollektioner, da stilarterne er designet til at være uafhængig af sæsoner.

Me&Mommy

Hos Me&Mommy finder du altid de nyeste styles fra Lil Atelier som f.eks.: heldragter, bodyer, leggings, jakker, kjoler, strik, bluser og bukser.

Hos Me&Mommy har vi desuden et stort udvalg af tøj og sko til både små babyer, børn og voksne.  Me&Mommy – en familievirksomhed, som ønsker at skabe et personligt univers, hvor du kan handle alt indenfor sko og tøj til både kvinder og børn. Kig endelig også forbi vores fysiske butik i Dronninglund <3

Hos Me&Mommy får du:

– En dansk webshop – Meandmommy.dk

– Fri fragt fra 299 kr

– Hurtig og sikker levering

– Personlig kundeservice

– Stor tak til alle ordre <3

Denne artikel er sponsoreret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *