home Hus, Have & Auto Malerfirma i Nordsjælland med meget erfaring

Malerfirma i Nordsjælland med meget erfaring

Malerfirmaet Jacobsen & Ringveis Eftf. er placeret i Charlottenlund i Nordsjælland og beskæftiger sig med alle former for malerarbejde. Virksomheden har over 40 års erfaring og består af et team på 11 dygtige medarbejdere, der hver især har sine spidskompetencer. Den største kundekreds er i København og Nordsjælland, men malerfirmaet kører også til andre steder i hele Danmark ved spændende arbejdsopgaver. Størstedelen af kunderne er offentlige institutioner og selvstændige virksomheder, hvor eksempelvis Danmark Radios Koncert er én af de mange kunder. Det skal dog pointeres at private kunder også er en del af kundegruppen i forbindelse med blandt andet malerarbejde i villaer og lejligheder. Virksomheden bestræber sig altid på at levere en høj kvalitet og går samtidigt op i en sundt og godt arbejdsmiljø, for at medarbejderne trives på arbejdspladsen, hvilket afspejler sig at firmaet er iDS/OHSAS 18001:2008 arbejdsmiljøcertificeret. Derudover har virksomheden ofte totalentreprisen på utallige projekter, og medarbejderne har erfaring med kvalitetssikring at sikkerhed omkring projekterne uanset om det drejer sig om store erhvervsbyggerier, villaer eller lejligheder – og uanset om det drejer sig om vinduer, døre eller facader.

Selvom hovedkontoret er beliggende i Charlottenlund har virksomheden også kontor i Herlev, hvor lager og værksted er placeret.

Med udgangspunkt malerfirmaers erfaring inden for malerfaget påtages der både opgaver total- og fagentrepiser for virksomheder, institutioner og private, samtidigt med at firmaet også vi også indgår i samarbejde med arkitekter, ingeniører og bygherrer om maleropgaver i forbindelse med nybyggerier og renoveringsprojekter. Alt dette gøres for at opnå det bedst muligt resultat ud fra kundens behov. Det er en essentiel filosofi i firmaet, at de er akkurate i beregningen af tilbud, for at kunderne ikke oplever skuffelser i processen med malerarbejdet. Derfor går Jacobsen og Ringveis malerfirma ind for at udarbejde et gennemarbejdet tilbud inden påbegyndelsen af arbejdsopgaven.

For yderligere information besøg hjemmesiden: http://jogr.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *