home Design, livsstil & Mode Malermester Thomas Mortensen

Malermester Thomas Mortensen

Velkommen til Malermester Thomas Mortensen

Vi er beliggende i Herfølge og tilbyder malerarbejde til private såvel som erhvervskunder på hele Sjælland. Vi har også 25 års erfaring i faget og påtager os alle typer opgaver, uanset størrelsen. Vi tilbyder bl.a. malerarbejde i forbindelse med nybyg, flyttelejligheder, spartling, vedligeholdelse, renovering, opsætning, tapetsering, maling af træværk, sprøjtearbejde mv. Vi tilbyder bl.a. også underentreprise i forbindelse med nybyg, facaderenovering samt istandsættelse af lejligheder.

På vores hjemmeside kan du se en uddybende beskrivelse af vores services. Du kan også se billeder af tidligere arbejde, som Malermester Thomas Mortensen har udført.

Virksomhedens hovedfokus er på kunden og at deres forventninger efterleves, når vi leverer et stykke arbejde. Vi lægger bl.a. også stor vægt på at have en god dialog med kunden, være fleksibel, at kunne tilbyde fornuftige priser men samtidig levere et arbejde i høj kvalitet når vi påtager os en opgave.

Før du går i gang med at male:

Sørg for at fjerne eller rense den gamle tapet på din væg (hvis der sidder tapet). Grund væggene af, for bedre suge- og dækkeevne. Sørg for at vaske dem ned, inden du begynder at male.

Før du begynder at male, bør du teste farven. Det er altid god ide at vælge nogle forskellige nuancer og teste dem på et stykke papir som du kan holde op mod væggen. Forsøg at flyt papiret i løbet af dagen, da lyset udefra kan få farven til at fremstå anderledes. Lyse hjem med store rum, kan bedre rumme dybe og mørke farver, hvorimod mørke hjem med små rum fremstår større ved brugen af lyse farver.

Hos Malermester Thomas har vi massere af gode råd, som du bør tage med i dine overvejelser, før du beslutter hvordan dit malerprojekt skal være.

Du kan kontakte os på alle hverdage, via telefon, mail eller vores kontaktformular, som du finder på vores hjemmeside. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *